УКРОП на першому місці за кількістю партійних депутатів у Селятинській  і Конятинській сільських ОТГ

УКРОП на першому місці за кількістю партійних депутатів у Селятинській і Конятинській сільських ОТГ

06.05.2017, 18:44

"Українське об'єднання патріотів - УКРОП" завело найбільшу кількість депутатів до складу Селятинської і Конятинської сільських об'єднаних територіальних громад, які є членами цієї політичної партії. 

За результатами голосування на виборах, які відбулися 30 квітня, "Українське об'єднання патріотів - УКРОП" посіло посіло другу сходину з-поміж політичних партій, кандидатів від яких обрано депутатами ОТГ.

Водночас, якщо взяти до уваги не тільки факт висування кадидатів у депутати політичними партіями, а заявлену ними у документах партійність, то з'ясується, що УКРОП завів  до складу Селятинської і Конятинської сільських об'єднаних територіальних громад найбільшу кількість партійців.

Партії мають право висувати кандидатами позапартійних людей, яких у разі перемоги вважають своїми депутатами, проте у такому випадку громадяни швидше голосують не так за політичну силу, як за конкретну особу. Натомість у випадку УКРОПу, кандидати якого не ховали від виборців своєї партійної приналежності, очевидною стає підтримка саме УКРОПу. 

Нагадаємо, на виборах, які відбулися 30 квітня, партійна організація "Українського об'єднання патріотів - УКРОП" на Буковині увійшла до пари лідерів з-поміж усіх політичних сил краю, які висунули найбільшу кількість кандидатів у депутати та на посади сільських голів на майбутніх виборах Конятинської та Селятинської сільських об’єднаних громад (Путильський район). Більшу за УКРОП кількість кандидатів висунули лише місцеві осередки ВО "Батьківщина". УКРОП був другий у цьому списку. Натомість інші потужні політичні партії, в тому числі парламентські, своїх кандидатів на ці вибори офіційно не пустили. 

 

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1