УКРОП на другому місці за кількістю обраних депутатів на виборах в об’єднаних громадах Путильського району (оновлено)

УКРОП на другому місці за кількістю обраних депутатів на виборах в об’єднаних громадах Путильського району (оновлено)

01.05.2017, 18:46

На виборах в об’єднаних громадах Путильського району – Конятинській та Селятинській, які відбулися 30 квітня, "Українське об'єднання патріотів - УКРОП" посіло другу сходину з-поміж політичних партій, кандидатів від яких обрано депутатами ОТГ.

За результатами виборів, п’ятеро укропівців стали депутатами Конятинської ОТГ і один – Селятинської об’єднаної тергромади на Буковині. Про це повідомляють у виборчій комісії. Із 22 депутатських крісел у раді Конятинської ОТГ укропівці займуть 6. Обранцями стали: Василь Пилипко, Михайло Кусяк, Микола Бубряк, Михайло Марусяк, Михайло Шкеул.

 «Вдячний землякам за надану довіру, яку виправдаю роботою на благо громади. Планів багато. Будемо докладати всіх зусиль для того, щоб якісно проводилися ремонтні роботи доріг, об'єктів соціального значення, працюватимемо над благоустроєм сіл», – розповів новообраний депутат, укропівець Василь Пилипко.

 «У нас усі одне одного знають. Обіцяти нічого не потрібно. Тільки робота, робота і ще раз робота. В пріоритетних завданнях ? берегоукріплення річок та робота над відновленням інфраструктури», додає укропівець Михайло Марусяк.

 У Селятинській ОТГ депутатом обрали укропівця Івана Томюка.

 «Вдячний за довіру, яку обов'язково виправдаю, не зважаючи на те, що в раді я один із УКРОПу. Мене це не лякає, і всі поставлені цілі на благо громади буду реалізовувати. Буде складно, але головне – робити все по совісті й для розвитку громади. Мій принцип простий – зроби все, що в твоїх силах і ти неодмінно побачиш позитивний результат своєї роботи», – переконаний новообраний депутат ради Селятинської ОТГ Іван Томюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УКРОП серед лідерів за кількістю кандидатів від партії на виборах на Путильщині

 Депутат Чернівецької обласної ради, голова ЧОО ПП "Українське об'єднання патріотів - УКРОП" Віталій Ткачук привітав з перемогою своїх колег: 

Буковинський УКРОП вітає Пилипка Василя Степановича, Кусяк Михайла Федоровича, Бубряк Миколу Танасійовича, Марусяк Василя Васильовича, Шкеул Михайла Михайловича з обранням депутатами Конятинської об'єднаної громади та Томюк Івана Івановича з обранням депутатом Селятинської об'єднаної громади.

Конкурентами укропівців були кандидати від «Батьківщини» та позафракційні представники. Загалом у Конятинській та Селятинській ОТГ балотувалися 44 кандидати у депутати, 11 із них укропівці. Згідно з попередньою інформацією, загалом шість кандидатів від УКРОПу отримають мандати депутатів в об’єднаних громадах Путильського району. Переможцем виборів з-поміж партій, які взяли у них участь та висунули своїх кандидатів, стало ВО "Батьківщина". Депутатами від цієї політичної сили стали 13 підтриманих нею кандидатів. 

 

Нагадаємо, партійна організація "Українського об'єднання патріотів - УКРОП" на Буковині увійшла до пари лідерів з-поміж усіх політичних сил краю, які висунули найбільшу кількість кандидатів у депутати та на посади сільських голів на майбутніх виборах Конятинської та Селятинської сільських об’єднаних громад (Путильський район). Більшу за УКРОП кількість кандидатів висунули лише місцеві осередки ВО "Батьківщина". УКРОП другий у цьому списку. 

 Як повідомили у прес-службі ЧОО "Українське об'єднання патріотів - УКРОП",  з-поміж шести кандидатів, які змагалися за  посаду Конятинського сільського голови тільки два претендента відкрито заявили про свою партійну приналежність - це висуванці "Батьківщини" та "УКРОПу". Кандидати від УКРОПУ балотувалися також на виборах депутатів Конятинської та Селятинської сільських об’єднаних громад. Зокрема, в округах №№4,5 села Плоска. Члени "Українського об'єднання патріотів - УКРОП" були зареєстровані кандидатами у депутати Конятинської сільської об’єднаної громади в округах №№1,2,3,5,6,7,10,11,17. 

ДОВІДКОВО

До складу Конятинської ОТГ увійшли Конятинська, Довгопільська та Яблуницька сільські ради, до складу Селятинської – Селятинська, Плосківська та Шепітська.

Загальна кількість виборців у Конятині — 3434 осіб.
Проголосувало — 3102
Що становить — 61,2%

У Селянині загальна кількість виборців 3250.
Проголосувало 1813. Що відповідно становить 56% 

Вибори пройшли без порушень. 

1