Буковинці у перших рядах і фото з Тимошенко: українських учасників молитовного сніданку зібрали в Посольстві України у США (оновлено о 21.53)

Буковинці у перших рядах і фото з Тимошенко: українських учасників молитовного сніданку зібрали в Посольстві України у США (оновлено о 21.53)

02.02.2017, 18:13

Посольство України в США зібрало українських учасників молитовного сніданку з президентом США Дональдом Трампом.

Про це посольство написало у Facebook.

На зустрічі також був присутній конгресмен від 8-го округу штату Пенсильванія, співголова “Українського кокусу” у Палаті представників Конгресу США, республіканець Браян Фітцпатрик. Він запевнив, що конгрес і надалі підтримуватиме Україну. Серед присутніх були і буковинці. Зокрема народний депутат Оксана Продан, голова обласної ради Іван Мунтян та голова ОДА Олександр Фищук, депутати обласної ради Аурел Рошка та Іван Гешко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іван Мунтян у Вашингтоні зауважив суттєву зміну риторики американських політиків стосовно України

На запрошення Посла України у Сполучених Штатах Америки Валерія Чалого відвідали наше Посольство у Вашингтоні, де зустрілися з представниками української діаспори. Разом вшанували пам’ять загиблих під Авдіївкою Героїв. Обговорили шляхи консолідації українського суспільства, яка є запорукою проведення необхідних реформ та перемоги над проросійськими окупантами.

Поділився деякими подробицями цієї зустрічі голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян

- Також Валерій Чалий розповів про перебіг кампанії з виборів Президента США та перші кроки з налагодження співпраці з Адміністрацією Дональда Трампа.
У свою чергу присутній на зустрічі конгресмен Браян Фіцпатрік наголосив, що Конгрес Сполучених Штатів Америки і надалі буде підтримувати Україну.

 - Національний молитовний сніданок у Вашингтоні традиційно зібрав провідних політичних та громадських лідерів світу, які обмінюються думками щодо ситуації в світі та шляхів вирішення найважливіших питань, а також досвідом прийняття управлінських рішень.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. 

- Разом з представниками української делегації просив у Господа для України та нашого народу миру, єдності та процвітання. Спілкуючись із запрошеними гостями перед початком сніданку, почув багато теплих слів на підтримку України, особливо в світлі нещодавнього загострення ситуації на Сході та жахливих обстрілів бойовиками мирного населення Авдіївки.

ДОВІДКОВО:

На запрошення сенаторів Джона Бузмана та Крістофера Кунса голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян прибув до Сполучених Штатів Америки, аби у складі української делегації, до якої увійшли народні депутати України Павло Унгурян та Оксана Продан, Голова ДФС України Роман Насіров, Посол України в США Валерій Чалий, депутати обласної ради Аурел Рошка та Іван Гешко, а також голова ОДА Олександр Фищук, взяти участь у традиційному Національному молитовному сніданку у Вашингтоні та інших заходах.

1


КОМЕНТАРІ (2)

АТО закінчілось чі може я шось проспав . хлопці гінуть , мерзнуть а ця гідота .....немае слів

avatar

ілько

02 лютого 2017 16:57

Цікаво скільки сотень тисяч коштує сумка Проданки і перла, які вона начепила? 

avatar

Жах!

02 лютого 2017 17:26