'Угрупування' Маніліча розслідуватимуть Якимчук і Зінченко

"Угрупування" Маніліча розслідуватимуть Якимчук і Зінченко

21.01.2015, 16:47

Народний депутат України Максим Бурбак отримав відповіді на своє депутатське зверення щодо заяв заступника голови Чернівецької облради про угрупування, яке нібито намагається знищити місцеве самоврядування і дестабілізувати ситуацію в Чернівецькій області. 

- Продовжую допомагати Манілічу викривати банду перевертнів в Чернівецькій області, - написав Максим Бурбак на своїй офіційній сторінці у ФБ. 

 

Нагадаємо, народний депутат України Максим Бурбак (204 в/о) звернувся до Генерального прокурора України, МВС та СБУ з проханням перевірити слова заступника голови Чернівецької обласної ради Валентина Маніліча про злочинне угруповання яке нібито діє на території області.

 - Вирішив допомогти Манілічу в тяжкій та кропіткій праці по виявленню стійкого злочинного угрупування, яке, з його слів, очолюють правоохоронці Буковини. Це вже справа честі наших силовиків ретельно перевірити наявні у Маніліча факти та виявити банду перевертнів. Пропоную надати особисту охорону Манілічу як важливому свідку. Якщо ж серйозно, то його обов'язок оприлюднити ці факти та вимагати порушення кримінальної справи, - прокоментував своє депутатське звернення народний депутат України Максим Бурбак. 

 

Нагадаємо, під час сесії обласної ради минулого тижня Валентин Маніліч заявив, що на території Буковини діють угрупування, мета якого - дестабілізація суспільно-політичної ситуації в області, дискредитація місцевого самоврядування і його звільнення. Посадовець також заявив, що до цього угрупування входять правоохоронці, депутати та інші посадові особи Чернівецької області, які діють за попередньою змовою.

1


КОМЕНТАРІ (2)

що маніліч, що бурбак - ОДНЕ КОРУПЦІЙНЕ (видалено адміном)!

ОБОХ (видалено адміном) НА НАРИ!!!!!!!!

avatar

Женя

21 січня 2015 17:29

Люди тебе обирали щоб ти щось займався реальними справами, а не писульки писав, кому вони потрібні, в країні хаос, зроби хоть щось в своєму житті трутень

avatar

204

21 січня 2015 20:55