Угорщина не збирається вибачитися за знищення в союзі з Гітлером Карпатської України та жорстокий терор проти українців на Закарпатті?

Угорщина не збирається вибачитися за знищення в союзі з Гітлером Карпатської України та жорстокий терор проти українців на Закарпатті?

30.09.2017, 17:14

Міністр закордонних справ Угорщини заявив, що вони будуть "блокувати будь-яке зближення України з ЄС". Прем'єр-міністр Угорщини Орбан погрожує, що Україні буде "боляче" в майбутньому.

А Угорщина не збирається вибачитися перед Україною за знищення в союзі з Гітлером Карпатської України та жорстокий терор проти українців на Закрпатті (мінімум 6500 вбитих без суду)?

Угорщина вже вибачилася за допомогу нацистській Німеччині та жорстокий окупаційний режим на Лівобережній Україні в 1941-43?

Будуть вибачення за Корюківську трагедію ? найбільше в історії Другої світової війни одномоментне винищення цілого населеного пункту? 6700 жителів української Корюківки було вбито за одну добу, а містечко спалене до останньої хати.

Виконавці цього жахливого злочину: угорські карателі з 105-ої легкої дивізії та їхні "помічники" з підрозділу 399 польової жандармерії, російського за етнічною належністю.

За жорстку політику угоризації українців Закарпаття, яка тривала в часи угорського панування хтось вибачається? Це і період Угорського королівства, і окупація 1939-1944. Мета ? повна й насильницька асиміляція українства.

До речі, а скільки в Угорщині шкіл з українською мовою навчання?

Українці не прагнуть конфліктів із кимось із сусідів на заході та їх не починають. Але досить терпіти хамство.

Андрій Іллєнко

Джерело: http://svoboda.org.ua/news/articles/00118018/

1