Ударив пляшкою з-під шампанського по голові  й украв фігурку сніговика: буковинця, який напідпитку напав на адміністратора готелю в Мамаївцях, 
 засудили до 3,5 років

Ударив пляшкою з-під шампанського по голові й украв фігурку сніговика: буковинця, який напідпитку напав на адміністратора готелю в Мамаївцях, засудили до 3,5 років

28.03.2019, 11:12

Кіцманський районний суд погодився з доводами  прокурора Кіцманської місцевої прокуратури та визнав винним мешканця Чернівців у вчиненні розбійного нападу (ч.1 ст. 187 КК України) на адміністратора готельно-ресторанного комплексу «РІО» в селі Мамаївці, Кіцманського району, Чернівецької області.

Під час судового розгляду доведено, що 06 січня минулого року, обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, пляшкою з-під шампанського наніс потерпілій декілька ударів по голові та примушував надати йому ключі від каси.

Жінка, побоюючись за своє життя, виконала вимогу нападника, однак останній не зміг відкрити касовий апарат, в результаті  прихопив з собою фігурку у вигляді сніговика та зник з місця скоєння злочину.

За скоєне суд призначив зловмиснику покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі. До набрання вироком законної сили засуджений перебуватиме під вартою.

                                Прес-служба прокуратури Чернівецької області

 

1