Дешевий піар сокирянських «УДАРників»: Баласинович 'погорів' на пожежних машинах

Дешевий піар сокирянських «УДАРників»: Баласинович "погорів" на пожежних машинах

28.09.2012, 03:13

22 вересня 2012 року Чернівецький окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову кандидата у народні депутати України у 204 виборчому окрузі Богдана Баласиновича до кандидата в народні депутати України по цьому ж округу Артема Семенюка, а також до 8 державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління МНС України в Чернівецькій області (далі пожежна частина).

Нагадаємо, що 20 вересня прес-служба кандидата від партії УДАР в 204 виборчому окрузі Богдана Баласиновича розповсюдила серед ЗМІ інформацію, в якій йшлося про те, що розміщенням зовнішньої політичної реклами кандидата від Партії регіонів Артема Семенюка займалися пожежники. Такі дії були оскарженні у суді, до судового позову додавалися фото та відеозапис зазначеного випадку.

У ході судового процесу було встановлено, що кандидат Артем Семенюк уклав договір з ТОВ «Агентство інформації та новин» на проведення рекламної кампанії на спеціальних конструкціях, яке в свою чергу уклало договір з пожежною частиною на надання платних послуг на перевезення вантажів спеціальним автомобільним транспортом. Всі ці факти були підтвердженні документально. Відповідно суд вирішив в задоволенні адміністративного позову відмовити.

За коментарями звертайтесь:

Назар Тимощук,

координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА у Чернівецькій області,

063 628 67 71, [email protected]

Прес-секретар Чернівецького представництва Громадянської Мережі ОПОРА,

Григорій Сорочан

063 628 67 72, [email protected]

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Дякую за підтримку головному редактору сайту! Ви справжній патріот Партії регіонів!
avatar

Артем Семенюк

29 вересня 2012 09:21