'УДАР' і комуністи можуть з'явитися в Чернівецькій міській раді, 'Свобода' збільшити своє представництво , а 'Наша Україна' зникнути

"УДАР" і комуністи можуть з'явитися в Чернівецькій міській раді, "Свобода" збільшити своє представництво , а "Наша Україна" зникнути

04.12.2012, 20:56

Аналізуючи підсумки голосування під час останніх виборів особисто мене найбільше здивувало, що КПУ в Чернівцях набрала стільки ж голосів виборців, як у 2010 році та ж таки "Наша Україна". Про це, як повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua, сказав голова Чернівецької облорганізації "Фронту Змін" Олексій Каспрук.

 Очевидно, що це результат діяльності представників цієї політичної сили на місцях. В тому числі, у складі міської ради. Бо одна справа обманювати виборців, а інша - не голосувати за   звернення на підтримку української мови.

Вибори засвідчили, що 70 відсотків мешканців міста цій владі не довіряють. То кого вона представляє? Усі ці тушки, зраднки, псевдофракції?

Більшість рішень рада приймає без врахування інтересів громади. А її юридичне правління дбає тільки про те, щоб захистити приватні інтереси. Краще б воно з таким  завзяттям відстоювало судові позови щодо приналежності філармонії. Прокурор двічі вносив протест на рішення щодо виділення земельної ділянки панові Вікнянському. А рада вдає, ніби нічого не помічає.

В нашій програмі є пункт щодо відновлення місцевого самоврядування. Тому ми обов'язково розкажемо людям, з фотографіями усіх героїв, хто вони  насправді.

У місті мають відбутися перевибори. І не лише голови, але й всієї міської ради.

Якщо відома група "Спільними зусиллями захистимо Чернівці" відновить  свою діяльність, то вона матиме підтримку щонайменше семи депутатів Верховної Ради України від Буковини. І її робота буде успішною, незалежно від того, що хтось за цей час її покинув. Їй тепер є на кого спертися.

Не можуть працювати в раді заступниками люди, які не представляють жодної політичної сили. Бо їм громада не довіряє. Згідно з результатами останніх виборів, Свобода може претендувати на те, щоб збільшити своє представництво в раді, а УДАР і комуністи взагалі туди потрапити.

Використання даного матеріалу або інформації з даного матеріалу  дозволяється за умови обов’язкового посилання на джерело www.buknews.com.ua! Для інтернет-ресурсів обов'язкове активне гіперпосилання, відкрите для пошукових систем. Гіперпосилання повинне міститися в першому чи в другому абзаці тексту.

1