У зв’язку із війною на сході України та загибеллю 10 буковинців у Ченівцях вимагають негайно скликати сесію обласної ради

У зв’язку із війною на сході України та загибеллю 10 буковинців у Ченівцях вимагають негайно скликати сесію обласної ради

19.06.2014, 19:24

18 червня відбулося розширене засідання Президії ЧОО «Майдан» за участю Голови Чернівецької обласної ради Гайничеру М.І., Голови Чернівецької ОДА  Ванзуряка Р.С.

 ЧОО «Майдан» у зв’язку із війною на сході України та загибеллю 10 буковинців вимагає негайно скликати сесію Чернівецької обласної ради. Вважаємо, що необхідно терміново створити благодійний фонд «Буковина – українському війську» для забезпечення всім необхідним бійців нацгвардії, що перебувають в зоні АТО,.Обласна рада має виділити кошти для повної екіпіровки солдатів батальйону територіальної оборони і тільки в такому випадку відправляти солдатів.

Зараз ті буковинці – депутати, бізнесмени, – які заплямували себе перебуванням у злочинній партії регіонів, мають можливість хоч трохи реабілітувати себе в очах громади, долучившись до допомоги українському війську.

Закликаємо всіх небайдужих людей припинити чвари і об’єднатись навколо ідеї протидії війні. Маємо всі зараз бути по одну сторону «барикад», навпроти нас агресор – Росія.

 У дні, коли вся Буковина в жалобі, коли на Сході ллється кров вимагаємо припинити трансляції розважальних програм, передач і музики в громадських місцях, закладах, транспорті, ЗМІ.

 Вічна пам’ять загиблим Героям!

26-та сесія Чернівецької обласної ради вирішила звернутись до редакцій друкованих та електронних засобів масової інформації Чернівецької області з проханням оприлюднити текст звернення Кіцманського районного об’єднання «Майдан» до громадян та організацій щодо підтримки збирання коштів для придбання амуніції, продуктів, товарів повсякденного вжитку для бійців військових формувань та добровільних батальйонів, які беруть участь в АТО.

Таке рішення депутати прийняли заслухавши представників громадського формування «Кіцманська районна самооборона», які побували в зоні проведення антитерористичної операції та поінформували присутніх на сесії облради про стан побутового та матеріально-технічного забезпечення військовиків з Буковини.

1