'У Верховній Раді мають бути патріоти', - козак Гаврилюк (ВІДЕО)

"У Верховній Раді мають бути патріоти", - козак Гаврилюк (ВІДЕО)

29.10.2014, 13:39

Буковинець, відомий козак Михайло Гаврилюк переміг на виборах до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №95 у Київській області. Про це свідчать результати опрацювання 100% протоколів за даними ЦВК.

Михайло набрав 19,43% (17382) голосів і на 1300 голосів випередив свого найближчого переслідувача.

Двоє конкурентів Гаврилюка поділили голоси і набрали по 16 тисяч.

Нагадаємо, уродженець Хотинщини Михайло Гаврилюк ішов на вибори від партії "Народний фронт".

Переможець на виборах в окрузі №95, буковинський козак Михайло Гаврилюк заявив, що вимагатиме скасування депутатської недоторканності й покарання винних у розстрілі людей на Майдані під час Революції гідності.

Про це Гаврилюк заявив в ефірі телеканалу "Еспресо.TV".

"Я дуже буду радий, щоб кожна людина відповідала за свої вчинки. А то поокладали себе недоторканністю, і ніхто до них не може доторкнутись", - зазначив козак.

Він запевнив, що буде боротись за скасування депутатської недоторканності, і висловив сподівання, що партія "Народний фронт", від якої він балотувався, підтримає його в цьому.

Крім того, Гаврилюк наголосив, що у Верховній Раді мають працювати виключно патріоти України.

"Досі там були не патріоти, бо не довели б патріоти до війни. Я туди йду, бо я патріот, бо я давав присягу народу України", - заявив кандидат.

Він також попередив, що опонентам у парламенті краще не підходити до нього з пропозиціями взяти гроші за голосування за той чи інший законопроект.

1


КОМЕНТАРІ (5)

він був козак, а став зсучений ментяра аваковских кулявлобів і ГГБешних федорукових  сексот) ГАНЬБА!

avatar

буковинці

29 жовтня 2014 12:21

 

З КОЗАКА МИХАЙЛА ЗРОБИЛИ МЕНТА, ЦЕ ЦИРК!

 

 

 

Гаврилюк Михайло Віталійович

 

Одномандатний виборчий округ 95 Висування Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ" Номер та дата реєстрації документів в ЦВК 21-34-18475 від 18.09.2014 Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом 1086 від 23.09.2014 Відомості про кандидата народився 15 серпня 1979 року в селі Ярівка Хотинського району Чернівецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, міліціонер, батальйон патрульної служби міліції особливого призначення "Золоті Ворота", безпартійний, проживає в селі Ярівка Хотинського району Чернівецької області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ".
avatar

!!! от тут почитав

29 жовтня 2014 12:23

Михайле, вітаємо Вас з перемогою. Закони звичайно ви ні писати ні аналізувати не будете, згідно свого рівня освіти, але є дуже велика віра в те, що ви не дасте свому  лідеру далі дурити народ, говорити одне а робити інше, як це було до тепер, в цьому ви точно розберетеся. Ваша функція полягатиме в тому, щоб весь час їм нагадувати що якщо не думати і не працювати для народу і країни, то може бути куля в лоб. Слава Україні!

avatar

виборці

29 жовтня 2014 12:56

Герои не дают себя роздеть,а тут взял и сам розделся

avatar

тоже мне

29 жовтня 2014 17:28

ЛЮДОНЬКИ! А де лжешлюха Єреміца з відсотком перемоги 0,000.. ? ))))) Чого лжешлюшка не гавкає про ЗВЄЗД МАЙДАНА?))))))) кулявлобські хозяєва не дали команду ФАС?!))))))

avatar

???

30 жовтня 2014 09:30