У Великокучурівській ОТГ відзначили День українського добровольця

У Великокучурівській ОТГ відзначили День українського добровольця

15.03.2018, 09:16

Учасників урочистих зборів, які відбулися сьогодні, 14 березня, до Дня українського добровольця у Годилівському навчально-виховному комплексі Великокучурівської об’єднаної територіальної громади привітав голова чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто вітаю усіх з Днем українського добровольця, який ми відзначаємо уже другий рік поспіль. Дякую усім нашим мужнім воїнам, які у складі національних добровольчих формувань ціною власного здоров’я та життя боронили та боронять нашу державу від російських загарбників, захищають наш мир та спокій. Вважаю, що добровольці зробили неоціненний внесок у справу захисту нашої Батьківщини від російської агресії, адже саме вони дали такий потрібний для відновлення боєздатності нашої держави час, першими ставши на заваді здійснення підступних намірів окупантів. Саме тому наш народ й через багато десятиліть шануватиме їх безсмертні подвиги. Впевнений, що ми переможемо, адже з нами правда та Бог!», – наголосив посадовець, звертаючись до присутніх.

Відтак, голова крайового парламенту Буковини відзначив представників адміністрації та педагогічного колективу Годилівського НВК, які долучилися до організації та проведення урочистостей, Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1