У Вашківцях знову перекрили дорогу

У Вашківцях знову перекрили дорогу

20.10.2014, 20:40

Люди кажуть, що це безстрокова акція, - стоятимуть, поки не почнуть ремонтувати дорогу

Сьогодні вранці у Вашківцях Вижницького району знову перекрили дорогу.

Люди заблокували рух транспорту на в'їзді в місто. Біля місця перекриття дороги вони встановили табличку «безстрокова акція», і обіцяють стояти, доки не почнуть ремонтувати дорогу.

За словами міського голови Вашківців Миколи Перча, у суботу вашківчани розпочали масштабне перекриття доріг.

– Попросив їх розблокувати дорогу хоча б на вихідні, – каже М. Перч. – Аби пропустили людей додому. Та вже сьогодні вранці люди знову вийшли на дорогу і не пропускають транспорт.

Від ранку до мітингувальників так ніхто і не приїхав з представників влади. То ж обурені вашківчани обіцяють блокувати рух транспорту безстроково.

Нагадаємо, це вже не вперше люди перекривають дорогу, вимагаючи її відремонтувати.

Джерело: vidido.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Объем  работ  там,  всего   на  2-3 млн.  При  наличии  финансирования  и своевременной  поставки  материалов-две  недели  сроку.  Но  забастовки  уже  не  дадут  результатов,  т.к. никто  браться  за  роботу  не  захочет по  погодным условиям,  даже  при поступлении  средств, что, по  словам Филлипчука,  Бурбак  ВЫДАВИТ  С  ШЛАПАКА в  ноябре с.г.  ТЕПЕРЬ,  эти деньги,  МЫ  ЗАБЕРЕМ  СЕБЕ  НА  З/плату,  а  это 6 млн.  и которую  не  получали  пол года.  Остальные-  пойдут  на  зимнее содержание,  т.к. жизнеспособность   области  нам  важнее   частных  претензий  ЛЕН,ТЕРНОВЕЦКИХ, Бурбаков, Рыбаков,...и  др. бездельников,рвущихся  к  власти. Жаль,  что  Ванзуряк  удирает  с  должности,  так  и  не  отдав  на  дороги 100млн. УРА,  что  Бурбака  поперли  с  должности,  который, ПОДЛЫЙ, уменьшил нам  финансирование  в  10  раз.

avatar

Дорожник

20 жовтня 2014 18:44

Так я не поняв, а за що дорожники вимагають зарплату, якщо от попередній товарісч пряом анписав, що вони в основному простоюють, а не працюють. То за що їм держава має платити??? За простій??? Значить правильно Бурбак робить, що урізав їм зарплату. Державний підхід. Треба реформувати до дідьчиної матері той Укравтодор з центральим фінансуванням. Що за дурна система, коли з Києва дивляться, яку дорогу на Харківщині відремонтувати. Київ далеко. Звідти не видно. То хай би місцеві громади самі визначали, що і куди. 

avatar

Пішохід

20 жовтня 2014 19:16