У центрі Чернівців прихильники Саакашвілі спалили опудало Порошенка (ВІДЕО) (оновлено о 18.44)

У центрі Чернівців прихильники Саакашвілі спалили опудало Порошенка (ВІДЕО) (оновлено о 18.44)

18.02.2018, 13:35

У Чернівцях прихильники екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі спалили опудало із обличчям президента України Петра Порошенка під парасолею із символікою Партії регіонів.

Як повідомляє molbuk.ua, це сталося сьогодні під час пікету Руху Нових Сил на Центральній площі.

Після затримання у Києві лідера «Руху нових сил» Міхеіла Саакашвілі та виждворення його з України, його однопартійці закликали вийти на «Марш за майбутнє», який проходить сьогодні по всій Україні.
 
«Ми не можемо залишатися байдужими після останніх подій у Києві. Влада дійшла до грубих і ницих методів боротьби з інакодумцями та політичними опонентами – викрадення людини. Тому закликаю усіх прийти у неділю на Марш за майбутнє та продемонструвати чинній владі, що українці не дозволять перетворити демократію у тоталітаризм!», – цитує  http://promin.cv.ua/ слова голови обласного осередку «Рух нових сил» Роман Ванзуряк. 

На захід зібралися кілька сотень мешканців Чернівців. Під час своїх виступів активісти висловлювали обурення українською владою та президентом Петром Порошенком.

Голова Чернівецької обласної організації Руху Новиї Сил Роман Ванзуряк зачитав резолюцію мітингу, яку було підтримано практично одноголосно, в якій висунули вимогу відставки президента України Петра Порошенка і заявили про створення комітетів громадянського опору і груп прямої дії.

У резолюції зазначено вимоги "негайної відставки президента, проведення дострокових президентських виборів та дострокових парламентських виборів".

"Ми оберемо перехідний парламент на один рік. Туди прийдуть 300 осіб, які ухвалять необхідні закони і зміни до Конституції", – зазначено у резолюції. Також зазначається, що буде створено "антикризовий уряд". 

У резолюції заявляється про створення комітетів громадянського опору.

"Комітети створюватимуть з усіх охочих, в комітет має входити людина від кожного багатоквартирного будинку. Для тих, хто готовий негайно діяти, ми створюємо групи прямої дії, які будуть здійснювати цивілізований тиск на прибічників Порошенка, які пікетуватимуть депутатів і суддів, вимагаючи їх відставки і відставки Порошенка", – зазначено у резолюції.

У свою чергу лідер "РНС" Міхеіл Саакашвілі у відеовключенні з Нідерландів під час мітингу у Києві заявив, що в Україні незабаром представлять "свого кандидата у президенти від народу, кандидатів у парламент і уряд України". 

"У нас буде свій президентський кандидат від народу. Також представимо список бандитів, які грабують Україну, яких повинна чекати в'язниця в Україні і в Європі - за те, що вони зробили з українським народом... Ми ніколи не будемо ні з ким домовлятися", - заявив Саакашвілі. 

Він нагадав, що має намір повернутися в Україну.
У центрі Чернівців прихильники Саакашвілі спалили опудало Порошенка

У центрі Чернівців прихильники Саакашвілі спалили опудало Порошенка

У центрі Чернівців прихильники Саакашвілі спалили опудало Порошенка

У центрі Чернівців прихильники Саакашвілі спалили опудало Порошенка

 

 Фото Дмитро Заня

Один з мітингувальників запропонував присутнім спалити опудало із обличчям Порошенка.

"Ця влада прийшла від регіоналів. Тут ми маємо такого дідуха, хотілося б його спалити. Хто за те, щоб його спалити?", - сказав він, на що почув позитивні відгуки учасників пікету.

Нагадаємо, сьогодні ж, 18 лютого, в Києві прихильники екс-президента Грузії і лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі, недавно депортованого з України, влаштували чергову акцію протесту на підтримку політика.

Як повідомляють організатори, мітинги також відбулисяв багатьох інших містах, серед яких, зокрема, Харків, Вінниця, Дніпро, Одеса, Чернівці та Львів. Учасники вимагають відставки Президента, позачергових виборів парламенту і призначення нового уряду. 

Фото: телеканал Буковина

Джерело: molbuk.ua та http://www.bukinfo.com.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

     М. Файнер, Київ

Повстань, повстань, народ безправний, і доведи, що Ти не раб, що дух Свободи предків славних у душах наших не послаб!

      Я всегда и в большей части солидарен с М. Файнером. Но, к сожалению, это лишь глас к забитому, неграмотному народу и, как следствие, серьёзно зомбированному не столько Путиным и его прихлебателями, а нашей властью и нашими прихлебателями, удобно устроившимися за счёт того же недалёкого, рабского украинского люда («аби не гірше», «моя хата з краю, нічого не знаю», «а що я можу зробити…», «ми вже робили революції і стало ще гірше», «не треба чіпати можновладців, бо вони розсердяться і зроблять нам ще гірше» і таке інше).

       Яркий пример, выше изложенному, количество просмотров и комментариев под такими статьями...

       И ещё больший пример – УЧАСТИЕ БУКОВИНЦЕВ В ДАННЫХ АКЦИЯХ!!! На такие мероприятия приходят только сами организаторы и останавливаются случайные зеваки.

ВОПРОС: «КАК ВЫДАВИТЬ ИЗ МОЗГОВ НАШИХ УКРАИНСКИХ ГРАЖДАН РАБСКОЕ ОТНОШЕНИЕ К САМИМ СЕБЕ???!!!»

P.S.  Я убедил и привёл 3-х своих знакомых на данный митинг. Один из них, увидев всего около 300-т человек, сказал, что думал будет хотя бы 5000 и, проклянув быдло черновчан, ушёл расстроенным по своим делам.

       И всё же, считаю правильным убеждать остальных, объединяться и БОРОТЬСЯ СООБЩА, не только рассказывая и жалуясь друг другу на плохую власть, а посредством своего ПРАВА НА МИРНЫЕ МАССОВЫЕ ПРОТЕСТЫ (ст.39 КУ). И чем массовей будут наши протесты, тем больше власть имущие и еже с ними будут дрожать от страха перед народом. А значит шансы нашей победы будут расти в геометрической прогрессии!

 

Геннадий Геков, правозащитник

avatar

Геннадий

18 лютого 2018 17:04

Есть лишь 2-а основных условия для достижения главной цели - ЖИТЬ В ПОЛНОМ СООТВЕТСТВИИ ПРАВА (СПРАВЕДЛИВО):

1. Необходимое - ОТПРАВИТЬ В ОТСТАВКУ ПОГАНУЮ ВЛАСТЬ!

2. Достаточное - ПОСТОЯННЫЙ (!) ЖЁСТКИЙ КОНТРОЛЬ НОВОЙ ВЛАСТИ; И В ДАЛЬНЕЙШЕМ, ВЫБРАННОЙ СЛЕДУЮЩЕЙ НОВОЙ И ВСЕЙ ПОСЛЕДУЮЩЕЙ ВЫБРАННОЙ ВЛАСТИ ВО ВСЕХ ЕЁ ДЕЙСТВИЯХ (ВКЛЮЧАЯ ИХ ЛИЧНУЮ ЖИЗНЬ!)!!! Ограничиваться лишь хождением на выборы раз в 5-ть лет и типа выбирать других хороших - НИКОГДА И НИГДЕ ЗА ВСЮ ИСТОРИЮ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА ТАКОЙ СПОСОБ ДОБИТЬСЯ ЧЕГО-ЛИБО ХОРОШЕГО НЕ ПРИВОДИЛ К УСПЕХУ!!!!!

 

Геннадий, правозащитник

avatar

Геков

18 лютого 2018 20:01

А цей геков ще не в дурдомі? Всі прихильники суки швілі несповна.

avatar

18 лютого 2018 21:48