У тому, що губернатор Папієв не дотримав слова винен депутат Бурбак, - голова Чернівецької облради

У тому, що губернатор Папієв не дотримав слова винен депутат Бурбак, - голова Чернівецької облради

21.11.2012, 12:45

«Я вам скажу, хто винен – ініціатор судових процесів».  Так прокоментував недотримання даного губернатором слова  голова  Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру.  У даному конкретному випадку, як повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua, йдеться про його публічну обіцянку, висловлену  ще на початку літа цього року, відзвітувати на сесії обласної ради вже у жовтні місяці про розвиток мережі книгорозповсюдження на теренах Буковини. «Коли йдуть судові процеси, то проводити якісь дії не варто. Тому що навіть Бюджетний кодекс нам навряд чи дозволить вливати кошти в комунальне підприємство, якщо є якісь судові процеси. Там у нас є непорозуміння з двома керівниками.  Я переконаний, що ми зуміємо – обласна рада, бо це обласне комунальне підприємство, і відповідні управління обласної державної адміністрації – зуміємо переконати, що так буде краще для всіх. Може там не буде таких ступенів  свободи поводження  з не завжди прозорими схемами книжкової торгівлі. Думаю, що і для вас це не  секрет. Оскільки депутати – ініціатори цих переговорів  про це добре знали. І тому власне затрималася ця ситуація: тому що були відповідні судові позови. Сподіваємося, що їх надалі не буде. Ми одного з ініціаторів таких позовів мали честь привітати з обранням до Верховної Ради України. Я думаю, що ми зможе перейти до нормального обговорення нормальних питань реорганізації", - цитує кореспондент www.buknews.com.ua слова Михайла Гайничеру.

- Про реорганізацію я вже говорив: якщо навіть у нормально функціонуючій системі 20 років не відбувається реорганізація,  то вона не має перспектив для розвитку. Не може бути, щоб там все було добре на 20 років наперед.  І якщо пропонується реорганізація, але вона не сприймається, то є якісь інші важелі і інші причини. Так, звичайно, коли це стосується окремих людей, то це, напевно, неприємно. Але і в цьому випадку і пропонувалося, і буде пропонуватися зробити таким чином, щоб інтереси працюючих у цих книгарнях людей були в першу чергу забезпечені. Ну, не буде хтось називатися директором, ну, не буде головного бухгалтера на трьох працюючих, це, напевно, також не так просто утримати при тих невеликих прибутках. Але буде організація. На жаль, воно дещо затримується».

Використання даного матеріалу або інформації з даного матеріалу  дозволяється за умови обов’язкового посилання на джерело www.buknews.com.ua! Для інтернет-ресурсів обов'язкове активне гіперпосилання, відкрите для пошукових систем. Гіперпосилання повинне міститися в першому чи в другому абзаці тексту.

 Джерело фото: chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

худоба есдеківско-фірташівска-папієв ти ЗОБОВЯЗАНИЙ ЗВІТУВАТИ ПЕРЕД БУКОВИНЦЯМИ 

avatar

Андрій

21 листопада 2012 08:53

І зноау та сама пісня! Знову наклеп, брехня! Скільки можна?

Лишіть а спокої книжки! Займіться ділом а не деребаном на угоду сірим кардиналам! 

avatar

Читач

22 листопада 2012 00:04