У столиці Буковини відзначили День Державного Прапору України

У столиці Буковини відзначили День Державного Прапору України

23.08.2017, 19:09

Участь в урочистій церемонії підняття головного синьо-жовтого стягу області на Центральній площі м.Чернівців разом із представниками влади та громади взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 23 серпня. Відтак, керівник представницької влади регіону оглянув святкову парадну ходу військовослужбовців та правоохоронців нашого краю, а також ознайомився зі зразками військової техніки, що перебуває на озброєнні Збройних Сил України.

Вітаю усіх краян з Днем Державного Прапора України! Наш синьо-жовтий стяг символізує національну єдність, споконвічне прагнення українців до державності та незалежності, а також соборність усіх українських земель. Більше того, впродовж останніх років Державний Прапор України став ще й символом боротьби нашого народу за свободу і територіальну цілісність нашої держави, - написав Іван Мунтян у ФБ. 

Нині під синьо-жовтим прапором нашої держави мужні захисники Батьківщини вдень і вночі відбивають атаки підступного ворога, який вкотре вирішив переконатися у незламності духу української нації та, впевнений, вкотре зазнає нищівної поразки. Бажаю усім мира і добра, Божої ласки і благословення, добробуту, родинного затишку і злагоди!

Опісля, на Алеї Слави центрального кладовища м.Чернівців голова крайового парламенту Буковини вшанував пам’ять усіх буковинських Героїв, які віддали життя за свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Разом з представниками влади та громади краю вшанував пам’ять буковинських звитяжців – Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО, які віддали свої життя за свободу та демократію в Україні, за наш європейський вибір, за наше мирне сьогодення та щасливе майбутнє наших дітей. Пам’ять про їхні подвиги в ім’я України та українського народу завжди житиме у наших серцях! 

Світлина від Івана Мунтяна.

Світлина від Івана Мунтяна.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1


КОМЕНТАРІ (2)

Хто такий Мунтян? Румун з американським паспортом чи щирий українець з румунським патріотизмом, чи заклятий румун з сектанським розумом, чи очільник всіх румунів Буковини, чи просто хитрий молдаван, який думає про Америку, доїть Румунію і використовує для своїх цілей Україну. А для тебе, Зарайський, Мунтян - мішок з грошима, який піариться через БУКНЬЮЗ,

avatar

Валєра

23 серпня 2017 21:58

А где "справедливый" модератор Чорней? Вах- вах- таких уважаемых людей обижают.

avatar

Адвокат

24 серпня 2017 16:10