У столиці Буковини відбулися урочистості до Дня рятівника

У столиці Буковини відбулися урочистості до Дня рятівника

17.09.2018, 20:31

Керівництво та особовий склад Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області з професійним святом – Днем рятівника привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 17 вересня.

«Ви та ваші колеги цілодобово професійно та самовіддано захищаєте безпечне та спокійне життя наших краян, щоразу демонструючи взірцевий рівень професійної підготовки. Добре знаю, що особовий склад управління готовий до виконання завдань будь-якої складності, від яких залежить забезпечення стабільної життєдіяльності нашої області загалом та нормальне функціонування численних підприємств, установ та організацій краю. Власне, ви довели це під час ліквідації наслідків стихії у 2008 році, коли на території області було оголошено надзвичайну екологічну ситуацію. Тож дозвольте мені від імені депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто подякувати вам за сумлінну служби та побажати міцного здоров’я, щастя та родинного затишку. Окрема подяка тим з вас, хто забезпечував виконання завдань командування у зоні проведення антитерористичної операції на Сході нашої держави», – наголосив керівник представницької влади краю, звертаючись до учасників урочистого зібрання.

Відтак, Іван Мунтян нагородив начальника УДСНС України у Чернівецькій області – полковника служби цивільного захисту Сергія Михайлюка Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною». Кращим працівникам управління посадовець вручив Почесні грамоти Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1