Лібанова вже офіційно без роботи: у справі про законність її звільнення суд не побачив 'гру піаністів'

Лібанова вже офіційно без роботи: у справі про законність її звільнення суд не побачив "гру піаністів"

31.01.2013, 22:31

31 січня в Шевченківському районному суді слухалась справа за позовом Марини Лібанової щодо незаконного її звільнення Чернівецькою обласною радою. Суддя Чебан вирішила, що звільнення було законним. Таким чином пані Марина вже не є директором книжкового магазину "Букініст". Тим більше, що з печаткою цього підприємства вже ходить новопризначений облрадою директор.

На судовому засіданні заслухались всі сторони. Суддя зацікавилась спершу тим, як це так, що на сесії депутати повернулись до розгляду вже проголосованого рішення. Навіть представник Чернівецької обласної ради не змогла толком пояснити, як це може так бути. Однак, виходить, може так бути.

Одним з мотивів законності рішення про звільнення Лібанової було те, що воно було прийняте більшістю депутатів. На зауваги (на жаль, запізнілі) захисту, що є відео, яке демонструє те, що депутати голосували неособисто, суд відмовився долучити відео Чернівці.тв до справи, адже була порушена процедура подання клопотань тощо. В той час, представник ОДА Богдан Онуфрик доказував в суді, що на тому відео чітко не видно, за яке саме рішення депутати неособисто голосують. Хоча на відео ЧІТКО це видно. На жаль, чиновник, ввів в оману суд.

Що ж. Тепер єдина надія на господарський суд міста Київ. Хоча, як повідомив сьогодні представник юруправління облради, директор "Букініста" Едуард Добжанський, який вже має печатку підприємства, відкликав свій позов. І це при тому, що Шевченківський районний суд ще не виніс рішення за позовом Лібанової про незаконне звільнення!

Одним словом, Лібанова, котра залишилась сам на сам у боротьбі проти реорганізації книгарень, опинилась вже офіційно без роботи.

А влада вкотре продемонструвала своє ставлення до думки громадськості.

Світлина - з мережі Фейсбук

Джерело: www.chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

01 лютого 2013 00:03

avatar

ирина Чёрная

01 лютого 2013 00:27