У спецоперацію втручання в американські вибори  Росія втягнула Румунію

У спецоперацію втручання в американські вибори Росія втягнула Румунію

15.07.2018, 22:44

Контрозвідка США викрила усю таємну павутину 12 "апостолів" ГРУ Росії

Перечитав досьє на усіх 12 викритих агентів ГРУ Росії і аж завидки хапають. Оце так "робота", що з однієї, а що з другої сторони. Це вам не російського "журналіста" Бабченка "вбивати", заливати його свинячою кров'ю, "воскрешати" а потім артистично й ефектно перед десятками телекамер, як факір возглашати: "Бабченко, в студію!". СБУ про такий рівень "роботи" реальних спецслужб може лише мріяти і бачити таке уснах. На жаль!

Коротше! В п'ятницю 13 липня офіс спецпрокурора Роберта Мюллера висунув нові звинувачення в розслідуванні російського втручання в американські вибори проти 12 співробітників двох підрозділів Головного розвідувального управління ГШ Росії. Росіян звинувачують в багаторівневому зломі ДЕРЖАВНИХ комп'ютерних систем, крадіжці документів та особистих даних...

Поіменно відомі усі 12 "апостолів" ГРУ, явки, паролі... тощо. Тепер мені та моїм читачам буде відомо, що в Москві за адресою Комсомольський проспект, 20 розташована секретна частини ГРУ № 26165. Там розробляються спецоперації з кібер-диверсій і кібер-атак.

Інша секретна частина ГРУ, котра спеціалізується на кібер-тероризмі це частина №74455. Вона розташовується за адресою: вулиця Кірова, 22 в підмосковних Хімках, у будівлі, яку співробітники ГРУ називають «башня».

Спецслужби США розібрали всі злочини співробітників російкого ГРУ подетально. Це і зламані поштові скриньки, і надіслані фальшиві листи на них, це й впровадження в державну систему електронного зв'язку США вірусу X-agent, нелегальне встановлення на систему США своєї нелегальної програми X-tunnel для перехоплення інформації, нелегальні домени і сервери... В спецоперацію втягнута ще й Румунія. Там була установлена хакерська база Guccifier 2.0... Просто, читати-не перечитати!

Підводимо риску! Всі 12 розвідників, згідно обвинувальним документам, повинні бути передані в США, а також всі речові докази та будь-які інші предмети і кошти, отримані в результаті скоєних злочинів мають бути також передані США. Спецпрокурор Роберт Мюллер у своїх висновках зазначив також, що американський уряд буде домагатися покарання кожного з 12 названих в обвинувальних документах розвідників.

Оце я розумію масштаб нового американсько-російського скандалу. У Трампа тепер є масивні козирі, щоб побити усі карти Путіна.

Журналіст Rostyslav Demchuk

1