У Сокирянах самовільно зрізали понад 100 багаторічних дерев

У Сокирянах самовільно зрізали понад 100 багаторічних дерев

30.09.2014, 13:40

Громадськість району обурена

На минулому тижні невідомі особи зрізали тополі, що багато років тому були висаджені захисною смугою вздовж автодороги, яка сполучала міста Сокиряни та Окницю сусідньої Молдови. Про це йдеться на Північно-бесарабському інформаційному порталі.

Як повідомили у райвідділі міліції, до них звернулись жителі Сокирян з вимогою знайти та притягнути до відповідальності осіб, які самовільно вирізали багаторічні насадження.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили виконавця робіт, жителя села Білоусівка. Останній повідомив міліціонерам, що його найняв чоловік на ім'я Сергій, якого він знає в обличчя.

Відтак міліціонери направили матеріали справи Державному підприємству "Сокирянське лісове господарство" для встановлення суми збитків та притягнення до відповідальності порушників відповідно за порушення статті 65 ч. 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Знищення або пошкодження полезахисних лісових смуг та захисних лісових насаджень". Згідно з якою дане порушення тягне за собою накладення штрафу на громадян від 5 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від 7до 12 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

1


КОМЕНТАРІ (1)

При Козаку такого не було

avatar

сокиряни

01 жовтня 2014 01:25