У скандальній 'Перлині гір' знайшли прихисток півсотні дітей, позбавлених батьківської опіки і піклування з Харківщини

У скандальній "Перлині гір" знайшли прихисток півсотні дітей, позбавлених батьківської опіки і піклування з Харківщини

08.05.2022, 18:57
«Перлина гір» знайшла своє призначення!
 
Обласний комунальний оздоровчий заклад для дітей прийняв 52 дітей, позбавлених батьківської опіки і піклування, із Харківського комунального закладу.  
 
Про це повідомив депутат Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. 
 
Вони вже двічі биті долею: спочатку вони росли у неблагополучних сім’ях, а згодом російські війська змусили їх тікати і з спільної домівки. 
 
Об’єкт нарешті таки знайшов свого споживача. Діти тут просто щасливі і готові тут залишатися назавжди разом з керівницею закладу Аллою Олександрівною.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Перлину гір», з якою не знають зараз, що робити, "вкачали" 33 мільйона, а "Брусницю" навіть не акредитували
 
Дорогою до довгобуду «Перлина гір», на якому «освоїли» 30 млн грн, губернатор Буковини виявив нелегальну АЗС
 
У Чернівецькій області відновлюють покинуту туристичну базу
 
Як повідомляли в Чернівецькій ОВА, Буковина прихистила 51 дитину з Харкова. Це вихованці тамтешнього обласного центру соціальної підтримки «Гармонія», їм від 6 місяців до 17 років. "Діток змушені були евакуювати через активні бойові дії.  У Гуманітарному штабі Буковини для харків’ян підготували пакунки із солодощами та подарунками. На базі, що на Небесної Сотні, волонтери підібрали для діток необхідний одяг", - йшлося у дописі ОВА.
 
Нагадаємо, прямий стосунок до реконструкції цього комунального підприємства мав тодішній голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Про перебіг робіт на об’єкті йому особисто доповідав тодішній начальник управління капітального будівництва Олександр Пуршага. Усі навколо сперечалися про подальшу долю «Перлини гір» і через це «зависло» рішення по ньому…
 
 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.   

 

  

1