Внаслідок ремонтних робіт на Дністровській ГАЕС постраждало двоє людей

Внаслідок ремонтних робіт на Дністровській ГАЕС постраждало двоє людей

12.03.2019, 14:18

У селі Василівка Сокирянського району обвалилась стіна на одній із шахт. Двоє осіб травмовані.

Про це ТРК "Буковина" повідомив голова сільської ради Анатолій Зелений.

«Обвал несерйозний. Посипалась стіна на шахті номер сім. Наскільки мені відомо, серйозних травм у людей немає», – каже Анатолій Зелений.

УДСНС Чернівецької області цю ситуацію не коментує. 12 березня до поліції надійшло повідомлення від чергового УДСНС в Чернівецькій області про те, що на території Дністровської ГАЕС, що розташована в селі Василівка Сокирянського району, стався обвал опалубки другої підводної штольні.

Внаслідок чого було заблоковано двох робітників, які проводили роботи. Бригада гірської-рятувальної служби витягнула працівників зі штольні та передала медичним працівникам. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Сокирянського відділення поліції, - повідомили у відділі комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Як повідомив кореспонденту molbuk.ua сільський голова села Василівка Сокирянського району Анатолій Зелений, пригода сталася сьогодні на будівництві Дністровської ГАЕС.

"Там кладеться опалубка для агрегату. Мабуть через те, що зараз погода така, десь глина відпустилася, і трохи пригорнуло двох хлопців", - повідомив Анатолій Зелений.

Він додав, що внаслідок обвалу стіни шахти в одного з постраждалих стався перелом ребра.

"Одному нема нічого. А другого прижало до арматури і зламало ребро", - сказав сільський голова.

За словами посадовця, постраждалого з переломом госпіталізували.

1


КОМЕНТАРІ (1)

толя не лізь куди тобі не треба це не бурбаку сраку лизати.  Різницю перелом хребта і ребра знаєш.  Обоє в реанімаціі в важкому стані. Стукач сраний

avatar

До брехуна

12 березня 2019 20:46