У разі проведення місцевих виборів 38% чернівчан підтримають Партію «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

У разі проведення місцевих виборів 38% чернівчан підтримають Партію «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

13.06.2017, 18:14

«38% чернівчан підтримають Партію «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на майбутніх чергових місцевих виборах», – опитування

11 червня на Центральній площі міста представники Чернівецької міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» розмістили інформаційний намет, де вітали чернівчан з початком дії безвізового режиму та пропонували їм взяти участь у опитуванні.

Про це BukNews повідомили у Секретаріаті Чернівецької територіальної організації партії "БПП «Солідарність».

За результатами дослідження переважна більшість чернівчан основними проблемами для розвитку міста вважає недостатню громадську активність мешканців, відтік кваліфікованих кадрів, зношеність міської інфраструктури, стан доріг, відсутність єдності у владі.

82% опитаних мешканців міста пріоритетними завданнями для вирішення вважає ремонт доріг, будівництво заводу з переробки ТПВ та закупівлю нових тролейбусів.

64% респондентів вважають, що перевибори у Чернівецькій міській раді не потрібні.

38% чернівчан відповіли, що підтримають Партію «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на майбутніх чергових місцевих виборах.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Декілька моментів-а батьківщинівці знають про такий відсоток ? І друге. якесь унікальне опитування. навіть влада працює дуже позитивно то полюбе більше половини опитуваних завжди бажають перевиборів, а БПП показує 64 проти. Зароджується сумління, чи не сфальшували опитування.

avatar

13 червня 2017 18:50

Максимум3,8

avatar

13 червня 2017 19:41

В этой газетенке Чорнея всегда п...т.

avatar

Санітар лісу

14 червня 2017 06:59

Пане Максимюк, читаю ваші "витворяння" і хочу "плакати". Ви сам цьому вірите??? Невже в БПП всі такі тупі і нерозумні?

avatar

Юрій

14 червня 2017 14:24

В наступній міській раді будуть партії "Солідарність проданівська", "Самопоміч імені В.Продана", "Народний контроль з проданівським наклоном", "Юля + Вася = любов", "Рідне місто Васі" і "Каспрук та компанія". 

avatar

Соціолог

14 червня 2017 16:47