У ратуші зібралися депутати, які розпочали організацію позачергової сесії для оголошення недовіри секретарю міської ради Віталію Михайлішину

У ратуші зібралися депутати, які розпочали організацію позачергової сесії для оголошення недовіри секретарю міської ради Віталію Михайлішину

01.12.2013, 18:55

- Владу, яка замахнулася на найсвятіше — наших дітей, треба дотиснути, - заявив голова облорганізації ВО "Свобода" Віталій Мельничук. - Влада має піти у відставку і на київському рівні, і на обласному, і на міському. Влада чинить беззаконня, тому не має права на існування.

На мітингу краян закликали до безстрокового продовження мітингу, загального страйку, імпічменту Президента, відставки уряду та посадовців на місцях, скликання позачергових сесій обласної, міської та районних рад.

Створено страйковий комітет, який доукомплектовується лідерами політичних партій, громадських організацій.

У ратуші зібралися депутати, які розпочали організацію позачергової сесії для оголошення недовіри секретарю міської ради Віталію Михайлішину.

На Центральній площі закликали створити громадську охорону Чернівців. Всім, хто має стосунок до збройних сил, і тим, кому виповнилося 18 років, записуватися до громадської охорони Чернівців.

Молоді люди з охорони стежать за порядком на площі. так, коли частина людей розійшлася, присутніх попросили звільнити вулицю УВніверситетську для руху транспорту. Громадські охоронці стоять біля входу до ратуші, щоб не допустити провокацій.

Лідери опозиції заявили зі сцени на Майдані - в Україні розпочалася революція. На Майдані у Києві зібралося 500 тисяч людей. Мітингувальники зайшли в КМДА і будинок профспілок. Організовано штаб національного опору, заявили лідери опозиції. Ситуація розвивається стрімко. Народ перебирає владу.

molbuk.ua та chv.tv

1