У ратуші домовилися роздерибанити 7 мільйонів грн з міського бюджету на прибирання міста? - версія ексмера

У ратуші домовилися роздерибанити 7 мільйонів грн з міського бюджету на прибирання міста? - версія ексмера

21.07.2021, 10:55

Колишній Чернівецький міський голова припустив, що посадовці ратуші, замість боротися з мафією - управлінськими компаніями, які раніше критикували за неякісне прибирання міста, вирішили її очолити.  

Не зовсім розумію деякі неконтрольовані ситуації, які мене просто шокували. Скажімо, те, що управлінські компанії "Єврокомунбуд" і "Порядок в домі", з якими я "воював", на які, в тому числі, Василь Зазуляк звертав увагу – мовляв вони "якісь не такі, і не прибирають місто, і не косять траву"... Виявляється, вони стали одними з найкращих, адже виграли 7 млн. грн.. з міського бюджету на прибирання міста! Хлопці, невже ви на якомусь етапі зрозуміли, що з мафією безмістовно боротися, а краще її очолити? Домовилися вже?! Я цього не розумію. Не вірю в те, що вони якісно прибиратимуть місто. Якщо будуть закривати очі на те, що вони неякісно працюють і платити їм гроші з бюджету, значить домовились, - сказав Каспрук в інтерв'ю газеті "Молодий буковинець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджетних коштів і безкінечних «калимів» їм замало, головне – це якомога сильніше позбиткуватися над чернівчанами, або як розволочена вщент комуналка, як іржа, з’їла рейтинг Каспрука

Каспрук вішає на Клічука свої "кістяки у шафах"

Чернівчани задихаються від пилюки, бо Каспрук неспроможний змусити працювати управлінські компанії і ЖРЕПи

У Чернівцях продовжується епопея зі скандальними управлінськими компаніями

"Єврокомунбуд" та "Порядок в домі" продовжать обслуговувати багатоквартирні будинки: судове провадження щодо них закрили

Управлінські компанії, яким передали на утримання багатоквартирні житлові будинки в Чернівцях, порушували трудове законодавство

 Управителі “Порядок в домі”, “Єврокомунбуд” і “Регіон-центр” - лідери за площею обслуговування багатоквартирних будинків у Чернівцях, а “Порядок в домі” ще й за винагородою

Нова влада запланувала прибрати чернівецькі вулиці на 110 млн грн: хто освоюватиме потоки?

ДОВІДКОВО:

У Чернівцях визначили переможців тендеру з прибирання та підмітання міських вулиць. З виконавцями цих послуг, 12 липня, остаточно підписали необхідні договори. Зазначимо, що територію Чернівецької міської громади поділили на 10 лотів, пише  сайт Чернівецької міської ради. 

 Хто і де наводитиме лад 

Лот 1

Переможець - ПП «Порядок в домі 11»

Територія закріплена за переможцем Територія обмежена вулицями: вул. Нагірна (непарна сторона),  вул. Кафедральна, вул. Головна (парна сторона з 60 по 96), вул. Садова (парна сторона), вул. Героїв Майдану ( непарна сторона з 1 до 39, парна сторона з 2 до 176),   вул. Шухевича Романа (парна сторона, непарна сторона від вул.Наукової до вул. Сторожинецької), вул.Рівненська, вул.Сторожинецька, вул. Путильська, вул.Димківська, вул. Лазурна, вул. Лужанська, вул. Сіретська, вул. Горіхівська (непарна сторона), вул. Дзержика Корнелія (непарна сторона) та площа Соборна. -вул.Нагірна (парна сторона), вул.Дзержика Корнелія (парна сторона), вул.Горіхівська (парна сторона), вул.Краматорська, вул.Заставнянська, вул.Стрийська (непарна сторона), вул.Київська, вул. Чеховського Ігоря, вул.Хмельницького Богдана (непарна сторона), вул.Університетська (непарна сторона), вул.Головна (парна сторона),  площа Центральна, площа Соборна. -вул.Головна (непарна сторона від вул.Буковинської до кінця) -вул.Кармелюка Устима (від вул.Буковинської до кінця) - вул.Чкалова Валерія - вул.Миколаївська - проспект Незалежності (непарна сторона буд. № 29-89, парна сторона буд. № 36-42) - вул.Авангардна (від початку до вул.Кармелюка Устима). -вул. Героїв Майдану (непарна сторона від вул. Орлика Пилипа до  вул. Південно-Кільцевої) - Південно-Кільцева (від вул. Героїв Майдану до вул. Південно-Кільцевої, 4-В) - вул.Комарова Володимира (від вул. Героїв Майдану, 103-Г до вул.Небесної Сотні, 30) - вул. Орлика Пилипа (від вул. Небесної Сотні, 30 до вул. Орлика Пилипа, 2).

Лот 2

Переможець - ПП «Порядок в домі»

Територія закріплена за переможцем Територія обмежена вулицями: проспект Незалежності (непарна сторона від проспекту Незалежності до вул.Героїв Майдану - вул.Героїв Майдану (непарна сторона від проспекту Незалежності до  вул. Орлика Пилипа - вул. Орлика Пилипа (непарна сторона від вул.Героїв Майдану до  вул. Небесної Сотні) - вул.Головна (парна сторона від проспекту Незалежності до вул. Комарова Володимира) - вул. Небесної Сотні, (від проспекту Незалежності до вул.Комарова Володимира).

Лот 3

Переможець - ТОВ «Єврокомунбуд»

Територія закріплена за переможцем Територія обмежена вулицями: Центральна площа (буд.№2,3,4,5,6) - вул. Головна (непарна сторона від Центральної площі до  вул. Буковинської) - вул. Буковинська (вся) - провулок Буковинський (весь) - вул. Руська (від Центральної площі до перехрестя вул. Січових Стрільців та провулку Буковинського).

Лот 4

Переможець - ПП «Управдом»

Територія закріплена за переможцем Територія обмежена вулицями: вул.Головна (парна сторона від вул.Гузар Ольги до проспекту Незалежності), проспект Незалежності ( парна сторона від вул.Головної до вул.Героїв Майдану), вул.Героїв Майдану (непарна сторона від проспекту Незалежності до вул.Садової), вул.Садова (непарна сторона від вул.Героїв Майдану до вул. Садової (міської автостанції).

Лот 5

Переможець - ПП «Регіон К»

Територія закріплена за переможцем Територія обмежена вулицями: Хмельницького Богдана (буд.1-77, 2-80) - вул. Головна (парна сторона від  вул. Хмельницького Богдана до Центральної площі) -Центральна площа (сторона міської ради) - вул. Університетська (від Центральної площі, парна сторона 2-60, непарна сторона від перехрестя вул. Хельницького Богдана та Університетської 27-39) - вул. Стрийська (парна сторона 2-112) - вул.Корсунська (вся) - вул.Підгаєцька (вся) - вул. Бережанська (буд.3-25, 4-26) - вул.Чортківська (вся) - вул.Гагаріна Юрія (від моста непарна сторона).

Лот 6

Переможець - ПП «Санітарія»

Територія закріплена за переможцем Територія обмежена вулицями: вул.Головна (від бульвару Героїв Крут, 2 до вул. Південно-Кільцевої до дамби), вул. Південно-Кільцева (від вул. Головної, 246 до с.Коровія), бульвар Героїв Крут (від кафе "Самоцвіти"), вул.Воробкевича Сидора (від Олімпії до церкви, від школи №22 до школи №27.

Лот 7

Переможець - ПП «Санітарія» Територія закріплена за переможцем Територія обмежена вулицями: вул. Головна (парна сторона від вул. Комарова Володимира до бульвару Героїв Крут) - вул. Комарова Володимира (від вул. Головної до озер)

Лот 8

Переможець - ПП «Мегаполіс 2005» Територія закріплена за переможцем Територія обмежена вулицями: вул.Руська (від перехрестя з  вул.Січових Стрільців та провулку Буковинського до кінця) - вул. Січових Стрільців (від перехрестя з вул. Фастівської та пров. Смотрицького до кінця) - вул. Жасминна - вул.Ставропольська - вул.Винниченка Володимира - вул.Авангардна (від вул.Кармелюка Юстима до кінця) - проспект Незалежності (непарна сторона буд. №№1-27, парна сторона буд. №№ 2-16).

Лот 9

Переможець - ПП «Санбуд-Сервіс»

Територія закріплена за переможцем Територія обмежена вулицями: Хотинська, Мудрого Ярослава,  Александрі Васіле, Заводська, Калинівська,  Підкови Івана, Шляховід, Перемоги, Мізунського Юрія, Енергетична, Галицького Данила, Галицький Шлях,  Надрічна,  Демократична, Налепки Яна, Вереснева, Учительська, Каштанова, Фестивальна, Коломийська, Денисівська, Горішня, Юнацька, провулок Надрічний (до дитячого майданчика),  Стефаника  Василя,  Ткачука Петра,  Лукіяновича  Дениса, Рокитянська, Денисівський  Тупик,  Мошинська,  Дібровецька.

Лот 10

Переможець - ТОВ «Град-Комфорт»

Територія закріплена за переможцем Територія обмежена вулицями: вул. Гагаріна Юрія (від моста річки Прут парна сторона до будинку №2 по вул. Гагаріна Юрія); вул.Головна (від вул.Сагайдачного Петра гетьмана буд. №2 до площі Центральної  непарна сторона); вул. Севастопольська (від вул.Гагаріна Юрія до вул.Прутської); вул.Білоруська (від залізнодорожного моста поворот на вул. Ізмайлівську та до вул.Білоруської буд №85 дві сторони); вул.Лубенська (від вул.Зеленої до вул.Білоруської); вул.Ромашкова (від вул.Січових Стрільців до вул.Калинівської одна сторона); вул. Січових Стрільців (від вул.Руської до вул.Фастіської дві сторони за винятком території кладовища та віськової частини); вул.Фастівська (від вул.Рукської до вул.Січових Стрільців); вул.Руставелі Шота (від вул. Руської до вул.Кишинівської); пров.Білоруський (від залізнодорожної колії  до вул. Білоруської); вул.Українська (від вул.Шептицького Андрія Митрополіта до вул.Руської обидві сторони); вул.Садовського Миколи (від вул.Руської до вул. Сагайдачного Петра гетьмана); вул.Сагайдачного Петра гетьмана (від вул.Головної до вул.Руської); вул.Зелена (від вул.Руської до повороту на вул.Орловську). 

Фото: Валерія  Бордіяна  

1