У Путилі п'яний молодик скоїв наїзд на чоловіка, який лежав на проїжджій частині, та втік з місця події

У Путилі п'яний молодик скоїв наїзд на чоловіка, який лежав на проїжджій частині, та втік з місця події

16.09.2020, 17:52

Сьогодні, 16 вересня, у селищі Путила 19-річний водій автомобіля вчинив аварію, в результаті якої постраждав місцевий житель. Кермувальник втік з місця пригоди. Порушнику загрожує до трьох років обмеженням волі.

На місці події слідчо-оперативна група Путильського відділення поліції встановила, що невідома особа скоїла наїзд на 19-річного місцевого жителя, який лежав на проїжджій частині, після цього зникла в невідомому напрямку. У результаті ДТП пішохід отримав травми різного ступеня тяжкості. Постраждалого медики доправили до лікарні швидкої медичної допомоги.

У результаті проведених оперативно-розшукових дій правоохоронці знайшли у селищі Путила пошкоджений автомобіль «Volkswagen Transporter» та за місцем проживання відшукали його власника. Результати медичного освідування засвідчили, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За вказаним фактом слідчі Путильського відділу поліції внесли  відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1