У представництво Єврокомісії передано 20 тис. підписів буковинців за санкції до переслідувачів опозиції в Україні

У представництво Єврокомісії передано 20 тис. підписів буковинців за санкції до переслідувачів опозиції в Україні

30.11.2011, 13:36

Подробиці спілкування з Главою Представництва Єврокомісії повідомив на прес-конференції голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян. Він відзначив, що зустріч пройшла на високому рівні. Глава представництва Жозе Мануель Пінту Тейшейра особисто вийшов до відвідувачів і зміг почути їх бачення проблем в Україні загалом і в регіонах зокрема. Як зазначив Іван Мунтян, посол Єврокомісії поставився з розумінням до почутої інформації.

Делегації від Буковини і міста Києва передали в Єврокомісію звернення від громадян з проханням вжити санкцій до представників режиму Януковича, які причетні до переслідування політв’язнів. Під зверненням -  близько 100 тис. підписів, з яких 20 тисяч – це підписи буковинців. Окрім цього, під зверненням підписалися 600 депутатів усіх  рівнів Чернівецької області.

«Під час збору підписів ми бачили обличчя людей, - підкреслив Іван Мунтян, - і бачили бажання змінити цю ситуацію, і надію, що світова спільнота допоможе. Я особисто про це сказав послові Єврокомісії – що люди ставили свої підписи з надією».

Лідер буковинської «Батьківщини» вважає, що робота зі збору підписів була проведена оперативно, і символічно, що вона завершилася до Дня свободи. «Хочу подякувати всім громадянам і депутатам, які не побоялися поставити підписи під цим зверненням. Знаю, що їх позиція буде незмінна», - зазначив Іван Мунтян.

Зараз підписи під таким зверненням почали збирати і в інших областях України.



КОМЕНТАРІ (5)

Дивлячись на цей знімок душа і серце радіють і переповнені почуттям скорої перемоги над диктатурою

avatar

Читач

30 листопада 2011 14:33

люди підписуються за своє майбутнє, бо розуміють, що сьогодні влада переслідує опозицію. а завтра - простих людей, які голосували за цю опозицію!

avatar

буковинка

30 листопада 2011 23:04

при цій владі не доводиться розраховувати на суди чи правосуддя. тому Мунтян правий - ми підписувалися із надією на допомогу світової спільноти.

avatar

Василь

30 листопада 2011 23:18

20 тисяч і це за кілька днів! Гадаю, якби довше збирали, то ще більше б назбирали!

avatar

Марина

30 листопада 2011 23:27

нічого не робиться намарно. І це також маленька крапля у велику ріку, яка знесе цю злочинну владу.
avatar

Анюта

30 листопада 2011 23:39