У партії «Рідне місто» хочуть  битися, - нардеп Максим Бурбак (+відео)

У партії «Рідне місто» хочуть битися, - нардеп Максим Бурбак (+відео)

27.06.2013, 16:27

"Методи політичної дискусії, які застосовує Партія регіонів – вони не поширені у «Фронті Змін» чи «Батьківщині», - сказав народний депутат України Максим Бурбак, відповідаючи на питання журналіста  Захара Подкидишева про конфлікт, учасником якого нібито був нардеп.  -  Схоже, ці методи хочуть перейняти у партії «Рідне місто» - вони хочуть  битися. Це молоді, зелені політики, які певно надивилися Верховної Ради – це ганебне явище – бійки. А вони думають, що це суть роботи молодого депутата місцевого самоврядування. Але вони забувають, що вони будуть відповідати за хуліганство, якщо затіють бійку у сесійній залі".

 Згадавши у контексті  відповіді "Рідне місте" народний депутат, очевидно, мав на увазі історію, яка стала відома напередодні прес-конференції. За день до неї деякі журналісти отримали есемеску наступного змісту: "В рамках міжнародного боксерського турніру 26 червня між збірними України та Казахстану може відбутися дружній боксерський поєдинок між депутатами з метою популяризації здорового способу життя. Боксуватимуть депутат обласної ради Андрій Білогорка та народний депутат Максим Бурбак. Просимо виборців-вболівальників робити ставки. Виручені кошти будуть спрямовані на розвиток народовладдя!". Андрій Білогорка прокоментував це повідомлення на своїй сторінці в Фейсбуці: "Завтра справді буду на турнірі, без БТР, але з рукавичками. Будь-які боксерські пропозиції приймаються". Нагадаємо, що вчора у ТРЦ “Панорама” у Чернівцях мала відбутися  матчева зустріч боксерів Казахстану і України. Кожен охочий, як обіцяли організатори, міг безкоштовно спостерігати за видовищними поєдинками. Після спортивного свята мало відбутися свято музичне – перед публікою мав виступити український виконавець Дзідзьо.

Фото molbuk.ua  

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Макс, що не кажи, але треба вміти як ляпати язиком, так і могти заїхати по пиці. Тому, на бігову доріжку, в зал і вперед до стрункої фігурию Бо так від протирання штанів в Раді можна ще більшу дупу відїсти

avatar

Ігор

27 червня 2013 13:54

Провакують регіонали Бурбака на конфлікт! Правильно Максим не ведись на цих бидлогопників -білогорків-титушків, адже ти з інтелігентної сім'ї!!!   Критикуй бандюків, ти на правильному шляху!!! 

avatar

Виборець

27 червня 2013 16:41