У Партії регіонів спростовують заяви опозиції про те, що голова ОДА Михайло Папієв займається виборами мера Новодністровська

У Партії регіонів спростовують заяви опозиції про те, що голова ОДА Михайло Папієв займається виборами мера Новодністровська

31.05.2013, 00:13

- Михайло Миколайович — голова виконавчої влади в області, - каже заступник голови облорганізації ПР Матвій Куцак. - Люди хочуть з ним зустрічатися для сприяння розв’язання їхніх проблем. Так і у Новодністровску губернатор провів зустріч з мешканцями на їхнє прохання — розмова стосувалася ремонту дахів, проблем у школі. Михайло Миколайович добре знає закони і втручатися у вибори він не буде.

ПР впевнена у перемозі свого кандидата.

- Володимир Мельник є реальним кандидатом на перемогу, бо його знають люди, він має досвід і повагу, - каже М.Куцак. - ПР підтримала Мельника, бо ми отримали звернення від трьох трудових колективів з таким проханням. Головним конкурентом йому буде Панчишин і Болдашев, інші наберуть менше голосів.

Нагадаємо, опозиція заявила про адміністративний тиск на мешканців міста, про очікування застосування адмінресурсу на виборах та фальсифікацій і що голова ОДА Михайло Папієв особисто займається цими виборами.

На виборчих перегонах у Новодністровську залишаються всі п’ятеро кандидатів, яких зареєструвала територіальна виборча комісія. Жоден до комісії заяви про зняття своєї кандидатури не подавав, хоча за рішенням суду знятися ще можна.

Наразі виборчком уже отримав бюлетені — у Новодністровську налічується майже 8700 виборців, - повідомили molbuk.ua у комісії.

Нагадаємо, у виборах міського голови Новодністровська, які призначені на 2 червня, братимуть участь 5 кандидатів. 

Опозиція вже заявила про адміністративний тиск на мешканців міста та про очікування застосування адмінресурсу на виборах.

Також народний депутат від ВО "Батьківщина" Максим Бурбак зауважив, що серед кандидатів аж двоє є представниками партії влади — Володимир Мельник і колишній однопартієць Михайла Папієва висуванець СДПУ(о) Анатолій Бодашев. Обидва поки залишаються у виборчому бюлетені.

Джерело: molbuk.ua

1