У Папієва закрили двері перед червоними картками Януковичу

У Папієва закрили двері перед червоними картками Януковичу

13.03.2012, 20:17

У Чернівцях під стінами ОДА сьогодні, 13 березня, молоді представники опозиції показали червону картку владі за невиконані обіцянки. Біля адміністрації зібралося кілька десятків чоловік із плакатами та символікою опозиційних політсил - ВО "Свобода", партії "Фронт Змін" та ВО "Батьківщина".

- Сьогодні в Чернівцях стартувала всеукраїнська акція “Вставай”, - розповідає координатор молодіжного крила партії “Фронт Змін” Віталій Захарюк, - одночасно у всіх містах молодь показала червону картку Януковичу. Вона символізує, що за невиконані обіцянки йому потрібно виходити з гри. Молодь не має роботи, проте бачимо, що його сім'я живе добре, сини працевлаштовані. Замість того, щоби підвищувати стипендії — їх скорочують. Молодь не має доступного житла, яке так обіцяли. Подібні акції будуть проводитись і надалі, щоби на молодь звернули увагу і почали виконувати свої обіцянки.

- Владна політика загалом і в освіті зокрема не дає молоді самореалізуватись, - каже активіст молодіжної організації “Батьківщина молода” Олександр Бербека, - Вони чують нас тільки тоді, колі їм потрібно заробити голоси на виборах.

Насамкінець учасники акції спробували занести картки до приміщення ОДА, але двері туди виявилися зачиненими. Картки активісти склали під двері.

Джерело контенту: molbuk.ua

Джерело фото: chas.cv.ua

У Чернівцях молодь показала Януковичу червону картку
В акції взяли участь представники молодіжних організацій Буковини, які, у такий спосіб, продемонстрували своє ставлення до реформ, які провадить Янукович та Уряд Азарова.

Сьогодні біля облдержадміністрації відбулася акція: "Вставай! Покажи червону картку Януковичу!". Акція об'єднала активістів із партій "Фронт Змін", "Батьківщина", "Свобода". 

Як повідомили у прес-службі Чернівецької обласної організації ВО "Свобода", під гаслами "Працевлаштовує "сім’ю" замість молоді", "Обіцяв 75% бюджетних місць у ВУЗах - дав українофоба Табачника", "Тотальна українофобія замість розвитку освіти", "Народ бідніє - Президент жиріє", молодь показала червону картку політиці Януковича.

- Це лише початок протестів молоді. Доки в країні на керівних посадах будуть україноненависники табачники, азарови та їм подібні, ми не заспокоємося. Наступний наш крок - це вибори до Верховної Ради, якщо вони нічого не змінять, ситуацію в Україні зможе змінити лише національна революція, - зазначив заступник голови обласної молодіжної організації "Студентська Свобода" Андрій Іллюк. - У 40 років реформатором може бути той, хто у двадцять був революціонером, - наголосив він.

Джерело: citi.cv.ua

Раніше ми повідомляли:

13 березня в м. Чернівці з 14:00 до 15:00, під Чернівецької обласною адміністрацією, що за адресою вул. Грушевського, 1,

молоді люди підіб”ють підсумки 2-річного правління Президента України Віктора Януковича та його команди.

У формі спеціально-підготовленого дійства, молоді активісти планують спільно виставити команді Януковича червоні картки та пояснити за що він її отримує!

Зокрема, будуть названі конкретні обіцянки дані молоді, від яких Янукович відступився у своїй діяльності та сконцентрувався на зовсім інших завданнях. В результаті Янукович повністю втратив довіру молоді, зрадивши її протягом 2- річного терміну перебування при владі.

Акція є продовженням першої стартової акції молодіжної кампанії «ВСТАВАЙ!», яку провели 27 лютого 2012 р. молоді активісти партій «Фронт Змін», «Батьківщина», «Свобода», а також «УДАР» та «Народний Рух України» за підтримки інших молодіжних середовищ.

Чернівецька молодь оголосить, що вона об’єднана і доєдналася до всеукраїнської кампанії ВСТАВАЙ!

 Кожний, хто приєднається до акції, матиме змогу також виставити свою червону картку Януковичу та вказати причину, за що він її дає Президенту!