У опонентів Федорука криза жанру: у Чернівцях поширили чергову фальшивку від його імені

У опонентів Федорука криза жанру: у Чернівцях поширили чергову фальшивку від його імені

26.09.2012, 01:31

ШАНОВНІ ЧЕРНІВЧАНИ!

Влада, яка активно закликала і запрошувала медичних працівників міста на концерт Олександра Розенбаума 25 вересня за сприяння Віталія Михайлішина, раптом вирішила, що треба додати якоїсь родзинки до цієї благодійної акції.

Нічого оригінального політтехнологи нинішнього «очільника» міста не придумали. Але вкотре використали популярність і позитивний імідж Миколи Федорука. Тому разом із запрошенням на концерт відомого барда в медичних установах Чернівців з’явились афіші ніби то від Миколи Федорука (щоправда,невідомого походження, без офіційних реквізитів), який закликає медиків «не ходити на концерт», а «ті, хто підуть, зрадять чернівчан та висловлять неповагу Федоруку».

Насправді, такі недолугі дії противників Миколи Федорука викликають якщо не сміх, то принаймні співчуття. Бо відчувається повна «криза жанру» і відсутність креативних ідей. Шкода тих столичних політтехнологів, яким ще треба відпрацьовувати на недолугого кандидата більше місяця часу, а величезні гроші треба якось відробляти.

Зрозуміло, що вкотре правоохоронні органи не знайдуть провокаторів цієї фальшивки. Чернівчани принаймні вже до цього звикли.

Але попереджаємо наших городян: Микола Федорук – за чесні і прозорі вибори. І ніколи подібні листівки з його підписом і фотографією не друкувались і друкуватись не будуть.

Тому, шановні чернівчани, медики, не вірте подібним провокаціям.

А на концерти талановитих музикантів, які будуть організовувати безкоштовно різні кандидати, обов’язково ходіть. Але обирайте по совісті і за велінням душі.

Політики тимчасові, а мистецтво – вічне.

Прес-служба Об’єднаної опозиції «Батьківщина»

1