У Новодністровську звільняють професіоналів

У Новодністровську звільняють професіоналів

07.06.2012, 20:52

Новодністровськ різко залихоманило. З міської ради та її підприємств за день-два звільнилися чи не всі керівники та провідні спеціалісти. Це люди у розквіті професійних сил, енергійні, працьовиті, молоді і небайдужі. Свої звільнення з посад вважають неможливістю працювати під непрофесійним керівництвом секретаря Новодністровської міської ради зрадника ВО «Батьківщина» Миколи Лутчака. Його методи не відповідають ні моральним принципам, ані професійним якостям. Тому працювати з ним ініціативним людям стало неможливо.

В один день звільнилися начальник водоканалу Ігор Цибульський, начальник житлово-комунального господарства депутат Наталія Цимбалюк, начальник земельного відділу Христина Голінок, всі професіонали з фінансового управління на чолі зі своїм керівником.

Як видно з нових призначень, Лутчак не довго «сльози проливав» за звільненими. Він швидко на їхні місця прийняв нових керівників, які йому забезпечила партія регіонів. Тож начальником водоканалу став голова міського осередку партії регіонів голова фракції ПР Дмитро Ворошан. А керівником ЖКГ призначено депутата від партії регіонів Володимира Чичановського.

На інші посади шукають регіоналів. Але їх нема. Бо новодністровці не хочуть вступати до партії, котра нічого доброго не несе людям і Україні.

Джерело: chas.cv.ua

1