У Народній самообороні Чернівців запевняють, що громадські організації обманом залучають до підтримки Кіцула (+відео 'Тільки не Кіцул')

У Народній самообороні Чернівців запевняють, що громадські організації обманом залучають до підтримки Кіцула (+відео "Тільки не Кіцул")

22.04.2014, 17:29

Чернівецька Самооборона звинувачує голову буковинської СБУ Юрія Кіцула в брехні та "відсутності уяви про слово офіцера". Таку заяву зробив сьогодні на прес-конференції заступник голови Самооборони міста Чернівці Іван Молодий.

Самооборонівці вважають, що Юрій Кіцул не дотримав слова офіцера, яке дав місяць тому, і так і не пішов із посади голови СБУ. Тому зараз активісти вимагають його відставки.

Окрім того, за словами Івана Молодого, серед тих, хто нині на Буковині підтримує Кіцула, є чимало людей з кримінальним минулим. А до казаків, котрі минулого тижня заступилися за Кіцула, є питання у буковинця козака Василя.

Як заявив представник Самооборони Сергій Лазарєв, активісти не мають на меті когось пролобіювати на пост керівника СБУ у Чернівецькій області. Та разом з тим Лазарєв не заперечує, що Самооборона підтримує кандидатуру Віктора Левчука.

Джерело: chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (5)

знаєте,це нагадує як один божевільний в дурдомі кричить ,що весь світ людей божевільні. один божевільний - то і є та одна "самооборона" під різними наліпками

комсомолько-комуняцькі "самооборонці" награбованого федоруком-бурбаком роблять останній пук ,який же самі і будут нюхати

avatar

адю

22 квітня 2014 14:38

Я дякую за можливість, так я не мав технічнихзасобів задокоментувати "яскраву "промову віднросно мене особи якцу я не знав ніколи і як я виясним мене також не знає. Нажаль ця молода людина, як кажуть,ніколи пороху не нюхала, на відміну від мене, тому шановні читачі я цю молоду людину запрошуюдо суду, надіюсь що саме в суді він зможе оцінити ситуацію в яку його ввели. Я тільки не можу зрозуміти для чого це їм і для чого це йому, чи виграєвід цього України в мене великий сумнів. Чи переможу я в суді, в мене сумнівів не має. Після суду постараюсь все сказане молодою людиною прокоментувати та надати необхідні документи що до спростування ним сказаного. Нажаль сказані слова мені наносять фізичну біль і моральні страждання.

avatar

Володимир Вакарюк

22 квітня 2014 22:30

Правильно хлопці кажуть!  Дай боже ім здоровля і сил побороти таких покидьків як вакарюк!

avatar

вул. Головна

22 квітня 2014 23:33

Так хто є хто? Це "Самооборона майдану" чи "Народна самооборона"? Від кого і кого Ви обороняєте? Себе від народу, чи себе від майдану, чи себе від Кіцула, чи нас від здорового глузду?

avatar

1

23 квітня 2014 06:53

avatar

Василий Забродский

23 квітня 2014 12:41