У Михайлішина виправдовуються за розбиті дороги

У Михайлішина виправдовуються за розбиті дороги

06.03.2013, 21:22

Із настанням календарної весни після активного танення снігу МіськШЕП виконав ямковий ремонт холодним асфальтом вже на 16-ти вулицях міста. Під час робіт уже використано 266 кубічних метрів холодного асфальту, - повідомили у Секторі інформації та зв’язків з громадськістю міської ради. 

Наразі проведено ремонт на таких відрізках: вул. Винниченка (від вул. Кармелюка до вул. Миру), вул. Винниченка (від вул. Миру до ж/д переїзду), вул. Садова, вул. Кордуби, вул. Червоноармійська (від “Юності Буковини” до кільця, кільце), вул. Пр. Незалежності (квітковий ряд), вул. Сторожинецька, вул. М. Олімпіади – вул. Фастівська, вул. М. Олімпіади – вул. Ізмайлівська, вул. Руська (від Центральної площі до вул. Яремійчука), вул. Університетська, вул. Гагаріна – вул. Сагайдачного, вул. Галицький Шлях (розворотнє кільце), вул. Лукіяновича, вул. Хотинська, вул. Перемоги.

Також заплановано ямковий ремонт з використанням холодного асфальту на інших ділянках. Він охопить ще 22 чернівецьких вулиці.

Довідково:

 Холодний асфальт — сучасний інноваційний дорожній матеріал, що відкриває унікальні можливості організаціям, що спеціалізуються на обслуговуванні доріг і дорожньому будівництві. Його використовують для швидкого ямкового ремонту автомагістралей, міських вулиць, дорожніх тріщин або під’їзних шляхів до будинку. Готовий до застосування склад можна засипати у вибоїни і ями, після чого для початку процесу полімеризації досить утрамбувати. Основою цього матеріалу є звичайний полімер – змінений асфальт з пластифікуючими і морозостійкими елементами.

У віторок, 5-го березня, нагадаємо, упродовж дня, чернівецька молодіжка "Фронту Змін" проводила акцію "Яка влада, така дорога!". Як повідомив один з координаторів акції Василь Виноградов, метою акції було нагадати владі, аби не забувала про стан чернівецьких доріг. Також про те, щоб не крали кошти на проведенні ремонтних робіт, та чітко, якісно, та вчасно виконували роботу!

Почали з центральної частині міста. Розмістили більше 40 банерів біля найбільших ям на дорозі. Честі удостоїлися вулиці Івана Франка, Головна, 28 Червня, Богдана Хмельницького, Переяславська, Театральна площа, Федьковича, Фрунзе, Червоноармійська, Заньковецької, Миколайчука, Каспрука, Чапаєва та багато інших вулиць та провулків міста.

Забачивши активістів з банерами і плакатами "Михайлішин, де нормальні дороги", "В якій ямі мої податки" та іншими автомобілісти сигналили, дякували учасникам акції за небайдужість до даної ситуації.

1