У Михайлішина наполягають, що з соціальними квитками виконком неправильно зрозуміли

У Михайлішина наполягають, що з соціальними квитками виконком неправильно зрозуміли

03.01.2013, 00:55

«Згідно рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради з 1 січня 2013 року не є дійсними тільки тимчасові проїзні, – розповідає Альона Долга, начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради, – Йдеться про неіменні соціальні квитки, яким не присвоєно реєстраційний номер. Таким чином, малозабезпечені чернівчани, які мають право на пільгу та правомірно отримали тимчасові проїзні, можуть звернутися до районних управлінь праці та соціального захисту населення та обміняти ці квитки».

Тимчасові проїзні видавалися для того, щоб громадяни мали змогу користуватися своєю пільгою на отримання проїзних квитків, але в місті масово з’явилися підробки. Саме тому виникла необхідність пришвидшити виготовлення іменних проїзних та припинити дію тимчасових.

«Кожен чернівчанин, який отримав іменний соціальний квиток, має повне право із 1 січня користуватися своєю пільгою, оскільки термін дії проїзних необмежений, – каже директор міського центру організації пасажирських перевезень Ігор Кожуленко. – Тим чернівчанам, які мають іменні квитки, перевізники відмовляти не мають права, тому у випадках відмови перевезення цієї категорії пільговиків, ми будемо відповідно реагувати». Зі скаргами щодо відмови у безкоштовному проїзді при наявності іменного соціального квитка можна звертатися за телефоном 55-14-04.

1


КОМЕНТАРІ (3)

У ЭВРОПЕЙСКОМУ місті почався страшенний СРАКОПАД!!! Де МЕР???

avatar

читач

04 січня 2013 13:44

Задовбала ця лялька Фірташа!  

avatar

вул.Головна

04 січня 2013 16:56

Мер сидить тихо, бо быля мерії теж ковзко

avatar

Спокійна

05 січня 2013 08:08