У Києві на гранаті підірвався 25-річний чернівчанин, ще двоє людей важко поранені - ЗМІ (ВІДЕО)

У Києві на гранаті підірвався 25-річний чернівчанин, ще двоє людей важко поранені - ЗМІ (ВІДЕО)

26.12.2014, 15:33

У четвер до чергової частини Печерського районного управління по спецлінії "102" надійшло повідомлення, що на вул. Саперне поле, в гуртожитку, на восьмому поверсі пролунав вибух.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Києві.

Прибувши на місце події, працівники міліції зафіксували звернення охоронника гуртожитку, який пояснив, що о 04:33 почув нібито вибух. Він одразу поспішив піднятися на верхні поверхи. В цей час йому назустріч йшов комендант гуртожитку, який повідомив, що сталася надзвичайна подія і що необхідно викликати "швидку допомогу" та працівників міліції.



У результаті вибуху загинув 25-річний місцевий мешканець, а двох інших – 1969 та 1985 років народження, теж місцевих - у тяжкому стані лікарі"швидкої допомоги" забрали до реанімації.

Водночас, видання "Сегодня" повідомляє, що загиблим виявився 25-річний чернівчанин Дмитро.



Працівники слідчо-оперативної групи оглянули місце події та опитали мешканців і співробітників гуртожитку. Вилучене направлено на експертизу.
Вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 119 КК України "Вбивство через необережність".

На даний час триває досудове розслідування.

1