У Курка тепер такий самий ранг, як у Маніліча

У Курка тепер такий самий ранг, як у Маніліча

30.09.2014, 11:43

Першому заступнику голови Чернівецької обласної ради Ярославу Курку  присвоять високий ранг посадової особи місцевого самоврядування. Згідно з відповідним проектом рішення обласної ради, пан Курко матиме третій ранг посадової особи місцевого самоврядування другої категорії посад. (Для порівняння: голова обласної ради Михайло Гайничеру є посадовою особи місцевого самоврядування першого рангу, просто заступник голови обласної ради Валентин Маніліч з грудня 2012 року має третій ранг посадової особи місцевого самоврядування другої категорії посад). Як засвідчує аркуш погодження відповідного проекту рішення облради, пан Маніліч не заперечував проти такої зрівнялівки, як і сам Я.Курко.  Згоду вони засвідчили власними автографами, підписавшись на аркуші.

На посаду першого заступника голови облради Ярослава Курка обрали, нагадаємо, на пленарному засіданні сесії облради VI скликання, яке відбулося 11 червня 2014 року. 

На закиди щодо створення ще однієї статті витрат обласного бюджету (тобто зарплатні першого заступника), новопризначенець Ярослав Курко тоді запропонував порахувати протягом року, скільки витрат області принесе його заробітна плата. Пан Ярослав же, у свою чергу, наприкінці року відзвітує про надходження до бюджету, які  принесе його робота на новій посаді.  

 Зазначимо, Ярославу Курку вдалося стати заступником голови облради лише з другого разу. На попередньому засіданні йому не вистачило одного голосу.

Історичний документ

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

вот мразіни за чим вони по людській крові лізли, бабло і рейтинги! Напевно за плюндрування автентичних дверей в центрі міста рейтенг прискорив ,чи за добро на плюндрування-фарболяпання  левів коло ОДА

а може за корупцію та дерибан?

бо досягнень немає! то за що?

кулявлобні мразі!!!!!!!

avatar

буковинці

30 вересня 2014 08:55

За кришування крадіжки лісу та контрабанда цигарок треба 1-й ранг давати.

avatar

s

30 вересня 2014 11:55

ви подивіться підписи на Акті !!!! одні риги злодійські і вбивці Маніліч ,Куцак.......

файно сработалісь Народний фронт з Партією регіонів )))))))))))))))))))))))))))))))))))

avatar

ой вей!!!!!

30 вересня 2014 13:03

скільки за ранг доплати "великому работніку"?

скільки грошей буковинці мають з бюджету цьому одаровоному регіоналами "генію" платити щомісяця тепер?

 

avatar

?

30 вересня 2014 14:20