Серветка з Межигір'я, розбита вивіска Чернівецької ОДА, гучномовець, через який вимагали відставки Папієва: у костелі «Найсвятіше серце Ісуса» сьогодні чернівецький «Арт-Майдан»

Серветка з Межигір'я, розбита вивіска Чернівецької ОДА, гучномовець, через який вимагали відставки Папієва: у костелі «Найсвятіше серце Ісуса» сьогодні чернівецький «Арт-Майдан»

15.03.2014, 18:26

Запрошуємо 15 березня 2014 р. о 18.00 на чернівецький «Арт-Майдан». У костелі «Найсвятіше серце Ісуса» (вул. Шевченка, 2а)  відбудеться благодійний аукціон творів мистецтва (скульптура, живопис, графіка, авторські фото) а також революційних артефактів з «території свободи» – Майдану Незалежності та вулиці Грушевського міста Києва.

Виручені кошти на "Арт-Майдані", який відбудеться сьогодні о 18.00, вирішено передати родині загиблого Василя Аксенина. Світлая пам'ять!

В програмі заходу: 

-      Виступ критика, есеїста, перекладача Олександра Бойченка;

-      Читання власних поетичних текстів письменницею Катериною Калитко;

-      Концерт гурту «I have I need»;

-      Благодійний аукціон;

-      Фотовиставка.

До участі в аукціоні запрошуються усі небайдужі. Також серед запрошених очікуються відомі бізнесмени, політичні та громадські діячі міста.

Ідея та мета заходу:

Мистецький захід присвячений революції та новітнім героям України. Інсталяція поєднає в собі різні види мистецтва – візуальне, музичне, театральне, літературне. Скорбота по загиблих від владного терору і віра в перемогу змушують митців Чернівців творити із закликом до аудиторії: пам’ятати та об’єднуватись!

А оскільки «Чернівці – це місто митців і купців», то організатори очікують зібрати суттєву грошову допомогу на лікування пораненим. 

Ведучі заходу: письменниця Христя Венгринюк та Микола Щербіна.

Спеціальний гість заходу – Михайло Гаврилюк

РАЗОМ СИЛА!

Організатор заходу: Громадськість міста Чернівці.

Ідея: Павло Колядинський. Телефон для довідок: 050 780 31 55

1