У Колінківцях Бурбак відкрив відремонтовану амбулаторію, а в Клішківцях заступився за місцеву гімназію

У Колінківцях Бурбак відкрив відремонтовану амбулаторію, а в Клішківцях заступився за місцеву гімназію

18.07.2019, 21:13

Сьогодні народний депутат України Максим Бурбак працюю на Хотинщині.

В Колінківцях відкрили відремонтовану амбулаторію. Тут гість поспілкувався із лікарями медзакладу та жителями села. Це єдиний медичний заклад у Колінківцях, тож його оновлення було нагальною потребою. Тепер тут оновлені палати та нові меблі. Зробили чимало роботи і результат, який маємо сьогодні, вкотре підтверджує, що спільними зусиллями можемо зробити якісні зміни.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інклюзивно-ресурсний центр для дітей у Заставні стараннями Бурбака вже працює, а для Чунькова, де йому подарували красиву вишиванку, нардеп виклопоче банкомат від Ощадбанку

Невгамовний Бурбак працював на окрузі усі вихідні і навіть знайшов дідову книжку у сільській бібліотеці Коновки на Кельменеччині

Клішківці. Зустріч з мешканцями народного депутата України Максима Бурбака відбулася біля стін місцевої гімназії. Батьки хвилюються, що гімназія залишиться без свого статусу. Народний депутат України Максим Бурбак запевнив, що цього не буде. Гімназію ми збережемо і будемо розвивати. Тим паче, уже є 1,5 мільйона гривень на будівництво спортзалу для школярів.

- Відверто обговорили ситуацію в селі, в громаді та в країні загалом. Ми підходимо до головної межі: яку країну отримаємо після 21 липня? Країну, яка продовжить шлях європейського розвитку чи країну, яка погрузне у популізмі і російському реванші?

 - Зробіть правильний вибір. Тому що 21 липня ви обираєте не просто народного депутата чи політичну силу. Ви обираєте парламент і уряд. Ви обираєте майбутнє своє, своїх дітей і своєї країни.

 - Подивіться, хто дійсно працював у найскладніші часи для країни, хто ці 5 років був з вами пліч-о-пліч в складних і важливих ситуаціях. І хто натомість, просто під модними кольорами хоче проскочити в раду.

 - Не піддавайтесь впливу і масовому захопленню брендами. Слухайте свій розум і своє серце. Ваш сьогоднішній вибір – це вибір майбутнього для ваших дітей і онуків, - пояснив свою позицію Максим Бурбак.  

- Але спільними зусиллями ми впораємось з будь-якими викликами. Працюємо! - підсумував враження від спілкування з людьми Максим Бурбак. 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

1