У Глибоці спорудили мультифункціональний майданчик для занять спортом за півтора мільйона гривень

У Глибоці спорудили мультифункціональний майданчик для занять спортом за півтора мільйона гривень

10.07.2020, 19:54

Залунав передзвін спортивних м’ячів

    Справжньою окрасою селищного парку став щойно відкритий мультифункціональний майданчик для занять спортом, зокрема ігор з баскетболу, волейболу та бадмінтону.

     У скромній церемонії відкриття, обмеженого умовами карантину COVIT-19, взяли участь і виступили голови Глибоцької райдержадміністрації Іван Веклич, об’єднаної територіальної громади Григорій Ванзуряк та начальник Чернівецького обласного управління у справах молоді та спорту Олександр Погодін. Освятив новобудову священик Глибоцької церкви святої Княгині Ольги отець Роман Грищук. Відтак відбулося традиційне нагородження грамотами та подарунками найбільш активних представників селища, які посприяли будівництву майданчика та кращих спортивних команд.

    Додамо, що відкриття цього спорткомплексу стало можливим завдяки перемозі Глибоцької ОТГ у спецконкурсі проектів, представлених 16-ма учасниками з Буковини. Кошторисна вартість об’єкту становить майже півтора мільйона гривень, з яких рівні половини профінансовано з субвенцій держбюджету та бюджету Глибоцької ОТГ.

    Перші дзвінкі удари спортивних м’ячів прозвучали під час товариських ігор, у котрих взяли участь команди ЧНУ, а також Глибоцького ліцею та місцевої РДЮШС.

     Василь Гейніш

1