У Фищука приревнували  Мунтяна до водогону в Кельменцях

У Фищука приревнували Мунтяна до водогону в Кельменцях

07.11.2018, 18:05

Чернівецька обласна рада не виділяла жодних коштів на фінансування робіт з будівництва першої черги водогону в Кельменцях.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила керівниця прес-служби Чернівецької ОДА Оксана Білек.

Зокрема, коментуючи прес-повідомлення обласної ради про те, що обласна рада сприяла співфінансування цього проекту, Білек заперечила цю інформацію.

Так, у повідомленні прес-служби облради вказана цитата голови Івана Мунтяна: "Депутати обласної ради підтримали цю життєво необхідну ініціативу місцевої влади і навіть в умовах фінансової скрути знайшли кошти на співфінансування цього проекту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян відкрив першу чергу водогону в Кельменцях

Натомість Білек спростувала цю інформацію, заявивши., що будівництвом водогону займалася обласна держадміністрація, а не рада.

"Перерізав стрічку – значить відкрив, а будував хто? Обласна рада не дала ЖОДНОЇ копійки з обласного бюджету на фінансування робіт з будівництва першої черги водогону в Кельменцях. Всім займалася ОДА – підготувала проект і захищала його в Міністерстві регіонального розвитку для фінансування з Державного фонду регіонального розвитку. Нардеп Бурбак зі своєї сторони лобіював це питання аби об’єкт був профінансований з ДФРР, але ніяк не облрада і не її голова. Не красиво", - додала О. Білек.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

знаю

07 листопада 2018 22:19

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Хостюк

08 листопада 2018 00:28