У Фищука два нових заступника, - журналістка

У Фищука два нових заступника, - журналістка

29.04.2016, 22:02

Заступником голови, керівником апарату Чернівецької ОДА призначили колишнього секретаря міськвиконкому Чернівецької міськради Олега Стецевича.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила редактор телеканалу "Чернівці" Лариса Сергєєва, якій про це стало відомо з телефонної розмови з головою ОДА Олександром Фищуком.

Водночас вона повідомила, що заступником голови Чернівецької ОДА призначили Ігоря Богатирця, який очолював департамент фінансів Чернівецької ОДА.

Як відомо, Петро Порошенко призначив екс-заступника губернатора Руслана Сенчука головою Вижницької РДА.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Запроданці такого не могли передбачити. Завдяки їм Стецевич пішов на підвищення.

avatar

!!!

29 квітня 2016 22:58

Призначення Стецевича - на користь ОДА. А от міська рада завдяки недолугим депутатам, у яких багато амбіцій, але відсутнє вміння і бажання працювати на користь міста, втратила розумного, виваженого і толерантного професіонала.

avatar

Чернівчанин

30 квітня 2016 06:52

Толерантного?! Як був далеко від корита, то будучи на посаді головного антимонопольника наїжджав на міськраду і Федорука, а як долучили, то став їм вірою-правдою служити, не кліпшувши оком кажучи на біле чорне і навпаки. Отака толерантність, а, головне - ПРИНЦИПОВІСТЬ))))))))

avatar

Чернівчанину

30 квітня 2016 08:32

В черговий раз дії наших горе-депутатів виходять місту боком. Чув, що про крісло секретаря виконкому мріє подруга Якимчук перукар Фрунза. Ота вже накерує!

avatar

Кирило

30 квітня 2016 14:49