У Демидова підтвердили, що колишній начальник Кіцманського райвідділу міліції врізався у вантажівку

У Демидова підтвердили, що колишній начальник Кіцманського райвідділу міліції врізався у вантажівку

17.08.2013, 23:09

В Інтернеті з’явилося відео користувача chernivtsi777, на якому зафіксований момент зіткнення автомобіля екс-начальника Кіцманського райвідділу міліції з вантажівкою.

На відео помітно, що у водія "Фольксваген Кадді" була порушена координація рухів.

Коли ж після дорожньо-транспортної пригоди до чоловіка підійшли люди з автомобіля, який їхав "хвостом" до "Фольксвагена", екс-начальник міліції штовхався і намагався втекти.

У титрах відео також вказується, що начебто п’яний водій погрожував людям своїми зв’язками.

Нагадаємо, у п’ятницю колишній начальник Кіцманського райвідділу міліції у Мамаївцях створив ДТП. Як з’ясувала міліція, він був п’яним.

Інспекція по особовому складу УМВС проводить службову перевірку за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю колишнього начальника Кіцманського райвідділу міліції. Про це BukNews повідомили у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

16 серпня біля 19 години на трасі «Ковель-Чернівці» у селі Мамаївці Кіцманського району сталася дорожньо-транспортна пригода в результаті якої автомобіль «Фольксваген Кадді», під керуванням колишнього керівника, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив незначне зіткнення з вантажним автомобілем «Мерседес-Бенц 308». За наслідками зіткнення потерпілих немає.

На місці події співробітниками ДАІ було встановлено, що водій «Фольксваген Кадді» перебуває з явними ознаками алкогольного сп’яніння. За даним фактом відносно останнього складені протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч.1 ст.130 та ст.124 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За результатами службової перевірки до винного будуть вжиті суворі заходи дисциплінарного впливу.

1


КОМЕНТАРІ (1)

ЦЕ ШО ЗА ЧМО У РОЗПУЩЕНІЙ РУБАШЦІ, НА БУСІ, КОНЧАК ГНІДА БЛЯ

avatar

18 серпня 2013 22:22