У Чорнівці обурені, що село без їхньої згоди хочуть об'єднати з Топорівцями і Колінківцями замість Чернівців

У Чорнівці обурені, що село без їхньої згоди хочуть об'єднати з Топорівцями і Колінківцями замість Чернівців

10.12.2019, 12:15

Директор Департаменту регіонального розвитку Чернівецької ОДА Віктор Подорожний підтвердив, що направлено до Києва на затвердження документи щодо зміни перспективного плану стосовно нашого села !!! Згідно цього подання село ЧОРНІВКА об'єднується з ТОПОРІВЦЯМИ та КОЛЕНКІВЦЯМИ !!!

Про це повідомив сільський голова Чорнівки Георгій Бота.

Хочу довести до вашого відома, що це рішення прийнято, без ніяких підстав, без ніяких погоджень з громадою, незважаючи на мої прохання та попередження про те, щоб цього не робити так, як громада нашого села котегорічно проти такого об'єднання !!!

НІХТО НІКОГО НЕ ЧУЄ !!! ДУМКА НАШОЇ ГРОМАДИ ЇГНОРОВАНО !!!

Вразі затвердження Кабінетом міністрів України це подання щодо створення ОТГ з цими селами - нас об'єднають у супереч волі нашої громади, підступно, нахабно, так, як "загоняють овець у загону" (вибачте за вислів - дістало !!! ).

Чотири з половиною років я оббивав пороги до міської ради щоб переконати депутатів прийняти зважене рішення що приєднання !!! Чотири з половиною років нас принижували та зневажали !!!

А сьогодні ще один ніж у спину громаді, яка потерпає від міського сміттєзвалища велики роки і ще 100 років страждатиме так, як її звідці не заберуть !!!

ДУМКА ГРОМАДИ НІЧОГО НЕ ЗНАЧИТЬ !!!

Дорогі чорнівчани ! Ми ініціюємо в селі збір підписів - звернення до Голови Чернівецької ОДА та до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з проханням не змінювати перспективний план щодо приєднання ЧОРНІВКИ ДО ЧЕРНІВЦІВ з відомих причин !!!

Прошу всіх чорнівчани підтримувати збір підписів та максимально поширити цей пост з метою недопущення вирішення долі нашого села без участі нашої громади !!!

Хто має можливість поїхати зі мною у Київ з підписами на наступний тиждень - повідомте !!!

1