У червні виборів мера не буде. Наступною датою виборів в Чернівцях може стати одна з неділь жовтня

У червні виборів мера не буде. Наступною датою виборів в Чернівцях може стати одна з неділь жовтня

16.04.2013, 23:55

Питання про призначення дострокових виборів Чернівецького міського голови внесено до порядку денного Верховної Ради нам 18 квітня. Про це molbuk.ua повідомив народний депутат від ВО "Батьківщина" Максим Бурбак.

Однак доведеться профільному комітету змінити дату проведення виборів, - пояснив нардеп. - Адже призначити їх можна не пізніше, як за 60 календарних днів. Тож 16 червня, як йдеться у проекті постанови, виборів не буде.

Верховна Рада 16 квітня черговий раз провалила призначення виборів у Києві — проект постанови набрав лише 200 голосів. Максим Бурбак впевнений, що і так звана більшість знову не підтримає призначення виборів у Чернівцях.

- "Регіонали" знають, що програють як у столиці, так і в нашому місті, - сказав він. - Тому і 18 квітня голосувати не будуть.

Водночас опозиція таки наполягатиме на проведенні виборів — і в Києві, і в Чернівцях - і на розгляд парламенту будуть вноситися нові проекти постанов. Опозиція каже, що наступною датою виборів може стати одна з неділь жовтня.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

"Лісовий гамбіт: Бануш та Пєший проти Януковича" (http://www.pravda.com.ua/articles/2013/04/16/6988273/) -

 

"Доки народ в Україні змушують думати, хто за владу, а хто за опозицію, Партія регіонів та Батьківщина об'єднались в ПДУ – Партію дерибану України. Їх об'єднує спільна мета", - найкраще резюме до діяльності "гаспод-дєпутатаф". Все решта - банальна димова завіса.

avatar

цитата з УП

17 квітня 2013 10:53