У 'Чернівцігазі' визнали, що тільки 24 листопада надали дозвіл на проведення робіт в охоронній зоні газопроводів та погодили проєктну документацію

У "Чернівцігазі" визнали, що тільки 24 листопада надали дозвіл на проведення робіт в охоронній зоні газопроводів та погодили проєктну документацію

27.11.2021, 13:38
Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук вкотре "вибив" необхідні кошти, ОДА оголосила тендер, визначила переможця, уклала та підписала відповідну угоду і вже перерахувала кошти. Водночас, за словами голови ОДА, підрядник перерахував кошти АТ «Чернівцігаз» за трубу і наразі триває технологічний процес.

Тільки 24 листопада 2021 року, за зверненням генерального підрядника, АТ «Чернівцігаз» надало дозвіл на проведення робіт в охоронній зоні газопроводів та погодило проєктну документацію по «Відновленню частини переходу газопроводу середнього тиску Джурів-Банилів через річку Черемош». 

Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у ФБ. 
 
25 листопада 2021 року, за зверненням Департаменту капітального будівництва, містобудування та архітектури ЧОДА, фахівцями Вижницького відділення АТ «Чернівцігаз» демонтовано ще частину зруйнованого 2020 році газогону.
 
А це істотно сповільнило початок робіт. Про терміни відновлення газопостачання у людей можуть сказати лише дві людини - керівник підрядної організації, яка ремонтує трубу та керівник газової компанії. 
 
«Я про це питання вболівав і працював увесь рік. Але це був, чесно вам зізнаюся, бюрократичний футбол. Аж до тих пір, поки мені не довелося звернутися до Президента України і наголосити, що ось наступають холоди, допоможіть, будь ласка. Тому що не секрет, що в тому числі і в українських міністерствах працюють на різних ланках, на різних відділах і департаментах люди, які трошки десь можливо не помічають Чернівецьку область на карті України. І їм здається, що ваші проблеми вирішуйте собі самостійно. Чому ви до нас тут приходите з вашими клопотаннями», - сказав Осачук на пресконференції. 
 
Коли жителі села Банилів зможуть отримати нормальне газопостачання і тепло потрібно питати керівників підрядника та газової компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чернівцігаз" з Гордою спровокували буковинців на чергове перекриття дороги у селі Банилів: чому бездіє СБУ? (ОНОВЛЕНО) 

 
 
 
 
Фото АТ "Чернівцігаз" 
 
Немає опису світлини.
1