У Чернівцях знову валили дерева, якраз коли уряд дякував Михайлішину за озеленення міста

У Чернівцях знову валили дерева, якраз коли уряд дякував Михайлішину за озеленення міста

12.11.2013, 13:43

Згідно з офіційною версією, йдеться про роботи зі знесення аварійних дерев на вул. Вірменській. У зв'язку з їх проведенням на вулиці навіть перекривали рух транспорту -  повністю на ділянці від вул. В. Маяковського до вул. Української. Коли замість зрубаних дерев на їх місці посадять нові у секторі інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради не повідомляють. 

Натомість так само вчора ратуша повідомила, що за підсумками щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2012 рік» міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник висловив подяку міській раді та громаді Чернівців. В тому числі, урядом відзначено роботу з озеленення Чернівців

"Урядом відзначено роботу з поліпшення благоустрою, озеленення, забезпечення належного санітарного стану та підтримки громадського порядку міста Чернівці, – йдеться у листі-подяці. – Щиро дякуємо за плідну, наполегливу і результативну працю задля загального добробуту громадян, поліпшення якості їх життя", - повідомляє прес-служба міськради.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Пару гриваків і дерево визнане сухим чи усихаючим. А те що це дерево за добу, в вегетаційний період , випаровує понад 300 літрів вологи , ті хто заплатив за знесення цього дерева, згадають коли будинок дасть осадку. чи в магазині появиться надлишкова вологість вологість.

avatar

!!!

12 листопада 2013 10:27

Та якби вони це одне дерево зрубали. Вони цілий ряд знесли починаючи з Головної і до самого низу. 

avatar

Зелений - не Чесанов))

12 листопада 2013 10:36

avatar

Алексей Белкин

12 листопада 2013 12:18

Буковинська журналістика повністю продажна http://v-dovhanych.vkursi.com/6378.html

avatar

Вітктор

12 листопада 2013 15:44