У Чернівцях з'явилися намети, в яких городян закликають підписатися 'проти Яценюка та його бригади 'ФЗ' (оновлено)

У Чернівцях з'явилися намети, в яких городян закликають підписатися "проти Яценюка та його бригади "ФЗ" (оновлено)

27.10.2011, 20:56

У Чернівцях з'явилися намети, в яких городянам пропонують листівки під заголовком "Чернівці проти Яценюка та його бригади "ФЗ". Охочих також закликають підписатися "під вимогою до міської влади повернути чернівчанам все, що в них забрав "Фронт змін"! Текст листівки закидає "фронтовикам"  різні зловживання економічного характеру. Кілька разів вживається словосполучення  "ви вкрали". (Чи будуть представники "Фронту Змін" звертатися до прокуратури чи суду для захисту  своєї честі від наклепу наразі невідомо.  Коли кілька місяців тому городянам роздавали листівки з інформацією про депутатів- зрадників, після усунення ними з посади міського голови, за захистом своїх інтересів ті до прокуратури зверталися. І прокуратура ці "сигнали" перевіряла. Тож мала би проявити інтерес до справи і тепер). Один такий намет характерного синього кольору стоїть на Театральній площі міста. Розпізнавальних логотипів, які дозволили б ідентифікувати партійну належність ініціаторів збору цих підписів на ньому немає. На самій листівці зазначено, що "відповідальним за її випуск є Мойсов В.П. Друк ПП Шкрета Я.В. Зам. № 759, наклад 50 000 прим."

Згідно  з попередньою інформацією, новенькі намети (а їх по місту розклали таки чимало) з так само новими столами й стільчиками належать спішно зареєстрованій (у середу, 26 жовтня) громадській організації "Спільними зусиллями захистимо чернівчан". (У місті, нагадаємо, діє Ініціативна група «Спільними зусиллями захистимо Чернівці!», яка домагається організації місцевого референдуму щодо дострокового припинення повноважень Чернівецької міської ради нинішнього скликання. За різними, часто надуманими приводами, міська рада вже кілька разів відмовляла їй в реєстрації обраних на зборах громадськості людей, які мали би збирати підписи за оголошення місцевого референдуму. Відтак громадська оранізація зі схожою назвою може бути елементом маніпуляції громадською думкою, створеною з метою заплутати чернівчан, - пояснюють політологи).

У середині жовтня, нагадаємо, "Фронт Змін" розпочав всеукраїнську акцію "Україна проти Януковича!". Першим листівку з цією заявою підписав лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк. Після друку опозиційних листівок у чернівецькій друкарні опломбували компютери.Позапланова перевіка підприємства була здійснена за заявою депутата Партії регіонів. Виконавчий комітет Чернівецької міської ради також звернувся до Чернівецького окружного адміністративного суду з адміністративним позовом щодо заборони розміщення в м.Чернівцях інформаційних наметів Політичної партії «Фронт змін». Проте 25 жовтня суд його відхилив.

На сьогодні на Буковині зібрано понад 10 тисяч підписів буковинців проти Януковича, - повідомили "BukNEWS" у прес-службі Чернівецької обласної організації Політичної Партії «Фронт Змін».



КОМЕНТАРІ (3)

ну нарешті хоч хтось правду про цих яценюків написав, бо такими добренькими робляться, що аж гидко інколи. Стільки фальші та цинічної брехні...

avatar

Світлана Похотько

28 жовтня 2011 13:07

Обурює дешева риторика влади. Скільки фальші та цинічної брехні з іншшшого боку, Світлано. ФЗ просто заважає. І те, що не полінилися зробити таку акцію проти ФЗ. підтверджує це.

avatar

струм

28 жовтня 2011 20:24

Яценюк дуже добре вміє піаритися, але народ не обдуриш і марно йому сподіватися на президентську посаду

avatar

гість

31 жовтня 2011 14:00