У Чернівцях мітингуватимуть за мир і збиратимуть підписи під зверненням до Гаазького трибуналу проти злочинних дій Путіна і російської армії (оновлено)

У Чернівцях мітингуватимуть за мир і збиратимуть підписи під зверненням до Гаазького трибуналу проти злочинних дій Путіна і російської армії (оновлено)

18.01.2015, 12:59

18 січня 2015 року не байдужі жителі Чернівців, а також переселенці, ініціюють збір підписів до президента України з вимогою звернутися до Гаазького суду та визнати злочинними дії Володимира Путіна та російських військ на території України.

Запрошуємо всіх не байдужих чернівчан.

Збір підписів розпочнеться о 12:00 год. На Центральній площі Чернівців.

Мітинг на підтримку Маршу миру відбудеться завтра, 18 січня, о 12.00 на Центральній площі Чернівців

Метою заходу є привернути увагу світової спільноти до небезпеки тероризму, нагадати, що лише спільні дії можуть зупинити загрозу третьої світової війни. Світ має почути, які жахи творять агресори на українській землі та стати пліч-о пліч з Україною, яка протистоїть терору, агресії, війні.

До участі у мітингу на підтримку Маршу миру запрошуються громадські, політичні організації, депутати, усі небайдужі чернівчани.

Нагадаємо, ініціювали проведення всеукраїнського Маршу миру фракції партій "Блок Петра Порошенко" і "Народний фронт" у Верховній Раді, щоб продемонструвати негативне ставлення українців "до тероризму, до Російської Федерації".

1


КОМЕНТАРІ (3)

Може треба звернути увагу Гаазкого трибуналу на дії неукраїнського уряду України по відношенню до Українського Народу?

avatar

До небайдужих Чернівчан

17 січня 2015 11:22

Уже год яценюки грабят украинский народ. Людей убивают, страну уничтожили и все им мало , никак не нажрутся.

avatar

голос народа

17 січня 2015 14:24

Двом попереднім коментарям - а хто обирав яценюка, бурбака та компанію? Чернівці ж їх "породили"

avatar

Чернівчанин

18 січня 2015 10:13