У Чернівцях засудили мати, яка склала тіло мертвого сина у валізу, а тіло ще одного немовляти, яке інша жінка закопала після пологів, досі шукають

У Чернівцях засудили мати, яка склала тіло мертвого сина у валізу, а тіло ще одного немовляти, яке інша жінка закопала після пологів, досі шукають

17.05.2021, 17:36

У Чернівцях суд визнав винною 23-річну Анну Пілявську, яка у 2019 році залишила тіло померлого сина у валізі. Жінку засудили до 3 років 6 місяців позбавлення волі.

Згідно з постановою суду, жінка злісно ухилялася від виконання батьківських обов'язків. Вона абсолютно не доглядала за дитиною та залишала сина чужим людям.

Ба більше, Пілявська неодноразово залишала 3-річного сина без нагляду та нехтувала його харчуванням.

На жаль, через відсутність догляду за дитиною у червні 2019 року хлопчик захворів. Однак жінка навіть не звернулася до лікарів. Самостійно також не надала йому медичну допомогу.

Внаслідок недбалості дитина померла. Натомість жінка вирішила скласти тіло сина у валізу. Вона залишила її на околиці Чернівців.

Причина смерті

Судмедексперти встановили, що хлопчик помер до того, як його залишили у валізі. Ознак насильницької смерті не було. Дитина померла через удушення, викликане бронхіальною астмою.

Моторошна знахідка у Чернівцях: коротко про злочин

  • 27 червня 2019 року на околицях Чернівців перехожі виявили червону валізу. Це було приблизно о 21:00.
  • Як виявили правоохоронців, у валізі лежало тіло мертвого хлопчика. Він був замотаний у ковдру.
  • Начальник управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області Олександр Раренко повідомив, що жінка тягла валізу 2 кілометри.


https://24tv.ua/chernivtsyah-zasudili-zhinku-yaka-zalishila-novini-chernivtsiv_n1628965

У Чернівцях також тривають пошуки померлого немовляти, мати якого закопала його неподалік Чернівців.

Про це кореспондентці molbuk.ua повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

 "Наразі поліцейські розшукують тіло померлої дитини. Поки нічого не відомо", - сказали у поліції.

Нагадаємо, увечері 10 травня до поліції надійшло повідомлення з пологового будинку про госпіталізацію 33-річної чернівчанки з післяпологовим ускладненням. Пізніше стало відомо, що жінка народила вдома мертву дитину і закопала її на околиці обласного центру.

1