У Чернівцях заборонили возити пісок у відкритих машинах

У Чернівцях заборонили возити пісок у відкритих машинах

19.03.2013, 19:45

На черговій апаратній нараді під головуванням секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина звернуто увагу голів районних у місті Чернівцях рад щодо заборони перевезення територією міста сипучих матеріалів на автомашинах з відкритими кузовами. Наразі тривають роботи з проведення весняного місячника благоустрою міста, який розпочався 11 березня. Про це повідомляє Сектор інформації та зв’язків з громадськістю.

Виконавчі комітети Першотравневої, Садгірської, Шевченківської районних у місті Чернівцях рад створили районні штаби з проведення місячника санітарної очистки та благоустрою підпорядкованих територій, розробили конкретні заходи і забезпечують їх виконання. До місячника залучено підприємства громадські організації, навчальні заклади, установи орендарів, ОСББ, ЖБК, ЖБТ і населення.

У проведенні весняного місячника санітарної очистки залучено 589 чоловік та задіяно 17 одиниць транспортних засобів.

Станом на 15.03.2013р. в рамках проведення весняного місячника санітарної очистки та благоустрою виконано такі обсяги робіт, а саме:

1. Ліквідовано стихійних сміттєзвалищ – 47 шт.
2. Прибрано від сміття 254 дворів в будинках комунальної власності.
3. Прибрано від сміття підвальні приміщення в 1 будинку комунальної власності.
4. Прибрано від сміття 3 сквери на вул. П. Целана, О. Садовського, на розі вул. Т. Шевченка-Руська.
5. Прибрано від сміття на 64 дитячо-спортивних майданчиках із 122 існуючих в Шевченківському та Садгірському районах м. Чернівців.
7. Проводяться роботи з прибирання прилоткової частини доріг, тротуарів, обрізки кущів, гілля дерев у місті.
8. Вивезено на сміттєзвалище:
а) 251 куб.м. твердих побутових відходів;
б) 211 куб.м. змету;
9. Відловлено 107 бездомних тварин (собак).
10. На порушників санітарного стану територій районів міста складено 515 попереджень і 11 протоколів на суму 10564 грн. та надіслано на розгляд адмінкомісій при виконкомах районних у місті Чернівцях рад.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ну просто подвиг. Звіт офігенний. А місто залишається загаженим, грязним і непривітним. Дороги просто ужас, на газонах окурки,  собачі фекалії, пластикові пляшки. Михайлішин, його заступники, пазюк, Мельничук і Бурега гріють задниці в своїх кабінетах і чекають зливу, яка помиє місто. Червінський з СІрманом відмивають бабло на дорогах. А МИ ЄВРОПЕЙСЬКІ ЛЮДИ ЖИВЕМО В ЗАСРАНОМУ ЄВРОПЕЙСЬКОМУ МІСТІ. Такого не було за самих гірших часів федоруковщини.

 

avatar

Чернівчанин

19 березня 2013 17:08

Не можу погодитись з попереднім дописувачем. Моя вулиця Герцена прибирається досить добре та регулярно і взагалі хочу сказати, що Першотравнева рада дуже непогано працює в цьому напрямку http://www.prvk.cv.ua/page_1226.html 

avatar

Чернівчанка

22 березня 2013 11:57

http://www.prvk.cv.ua/page_1226.html 

avatar

Чернівчанка

22 березня 2013 11:59